Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Chlapec (†11 měs.) zemřel v rozpáleném v autě, prarodiče ho v něm zapomněli po návratu z kostela

Autor: shp - 
8. září 2015
13:07

Pobožní prarodiče ho vzali v neděli do kostela, ale když se vrátili z bohoslužby, zapomněli teprve jedenáctiměsíčního vnoučka Jaxona Taylora v rozpáleném autě. Když si po více než dvou hodinách uvědomili, co provedli, bylo již pozdě. Dítě horkou výheň ve voze, která dosáhla až 78 stupňů Celsia, nepřežilo.

Prarodiče Kyle a Meta Hendershotovi vyrazili do kostela v americké Georgii společně s Jaxonovou tetou a jejím dítětem. Venku bylo velké horko, přesto všichni po návratu z kostela na dítě v autě zapomněli.

Když se chlapcova matka Mandie Hendershot, která pracuje v noci jako zdravotní sestra, probrala kolem půl šesté v podvečer, začala se po Jaxonovi shánět. Prarodiče si se zděšením uvědomili, že dítě nechali dvě hodiny v rozpáleném autě. Nezachránil ho ani rychlý převoz do nemocnice.

Když pro něj všichni vyběhli, bylo již pozdě. Chlapeček zemřel na přehřátí organismu. „Vše nasvědčuje tomu, že mysleli na jiné věci,“ řekl šerif Steve Wilson webu CNN. „Mezi těmi třemi dospělými byl nedostatek komunikace. Každý z nich předpokládal, že dítě vzal domů někdo jiný,“ dodal.

Rodina je ze smrti milovaného Jaxona zdrcena. Jeho matka Mandie dennodenně pláče, přesto své prarodiče veřejně brání. „Můj syn měl ty nejlepší prarodiče, které mohlo dítě mít. Starali se o něj, když byl nemocný. Byli u něj ve dne v noci,“ hájí je Mandie na svém Facebooku.

animka ( 8. září 2015 18:45 )

Co na to milosrdný pánbůh a jeho zázraky?? Kašle na věřící? Co by mu to udělalo, kdyby otevřel okno auta??

deratizater ( 8. září 2015 15:16 )

Kdyby si nechodili větrat své vymyté mozky do kostela tak se jim to nemuselo stát.Církve ani kostely Boha nenahrazují.

petrchpraha ( 8. září 2015 15:13 )

To nedostal ani dárky k 1. narozkám? RIP.

qwertina ( 8. září 2015 13:59 )

zlobit ( 8. září 2015 13:52 )

Tam není mateřská jako u nás tři roky, tam jdou matky po třech měsících do práce a jesle stojí tolik, že si je většina nemůže dovolit. Sousedka jezdí každý rok na šest měsíců za dcerou, protože se jim vyplatí koupit letenku tam i zpět.

Zobrazit celou diskusi