Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Skutečný pirát silnic: Jel po dálnici 221 km/h s alkoholem v krvi

Skutečný pirát silnic: Jel po dálnici 221 km/h s alkoholem v krvi (ilustrační foto)
Skutečný pirát silnic: Jel po dálnici 221 km/h s alkoholem v krvi (ilustrační foto)  (Autor: Policie ČR)
Autor: dce - 
8. září 2015
13:41

Řidiče s přáním smrti chytili policisté z Ostravy. Po dálnici D1 si to uháněl rychlostí, která o téměř sto kilometrů přesahovala povolenou rychlost, a navíc měl v krvi dost alkoholu, aby se to jemu nebo někomu dalšímu stalo osudným.

Při rutinní obhlídce chování řidičů na dálnici D1 poblíž obce Bílov na Novojičínsku zaznamenal policejní radar opravdu šíleného řidiče. Muž v osobním vozidle profrčel kolem policejní škodovky takovou rychlostí, že i radaru se pořádně protočila čísla.

V místě, kde je maximální povolená rychlost 130 k/h, jel 221 kilometrovou rychlostí. „Policisté jej dojeli, zastavili a v rámci kontroly odborným měřením zjistili, že v dechu má téměř 0,7 promile alkoholu,“ uvedla policejní mluvčí Daniela Vlčková.

Děvatadvacetiletý řidič ještě na místě přišel o řidičský průkaz a zakázali mu dál řídit. „V konečném důsledku muži hrozí peněžitá sankce až do 20 000,- Kč, zákaz činnosti od 6 měsíců až na jeden rok a připsání 7 bodů,“ doplnila mluvčí.

moiaza ( 8. září 2015 14:20 )

Skutečný blbec se nediví rychlostí auta. Ten "skutečný blbec" má starch o svůj život. Chtěl bych vidět tváře těch, které by tento opilec naboural. Pokud by nějakou tvář vůbec ještě měli.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání