Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Petr Kramný poputuje do věznice se zvýšenou ostrahou! Zatím ale zůstává ve vazbě...

Autor: ryc, rc - 
10. ledna 2016
12:29

Nejsledovanější soudní proces skončil. Petr Kramný (37) si odsedí osmadvacet let a soudkyně ho poslala do nejtěžšího typu věznice – se zvýšenou ostrahou! Kramný se však proti trestu odvolal, takže prozatím zůstává pouze ve vazbě.  

Osmadvacet let! Tolik vyměřila soudkyně Petru Kramnému za vraždu své manželky Moniky (+36) a dcerky Klárky (+8) v Egyptě.

Trest by si měl Kramný odpykat ve věznici se zvýšenou ostrahou! Tam jsou posíláni hlavně nebezpeční recidivisté, odsouzení s dlouholetými tresty nebo doživotní útěkáři. Režim za těmito stěnami je obzvlášť přísný. V prostorách věznice se odsouzení pohybují pouze pod dohledem dozorců. Zaměstnání může vykonávat jen přímo ve věznici a každou půlhodinu ho budou kontrolovat.

Zatím však není jasné, v jaké věznici Kramný skončí. Dokud se neprojedná odvolání, zůstává ve vazební věznici. Pokud mu odvolací soud rozsudek potvrdí, bude se muset stěhovat. Obvykle odsouzeného posílají do míst blízko jeho bydliště.  Ovšem, to není pravidlem...

Kde může Petr K.  skončit?

  1. Věznice Plzeň, známá jako Bory –  Věznice specializovaná na nebezpečné kriminálníky a odsouzené závislé na drogách, alkoholu a gamblery.
  2. Věznice Karviná – Má i specializované oddělení pro péči o nemocné a postižené vězně.
  3. Věznice Valdice (okres Jičín) –  I ve Valdicích pobývají odsouzení s dlouhými tresty včetně odsouzených na doživotí.
  4. Věznice Mírov (okres Šumperk) – Věznice specializovaná na doživotně odsouzené a mimořádně nebezpečné vězně.
  5. Věznice Horní Slavkov (okres Sokolov) – Za určitých okolností by mohl Petr Kramný skončit i ve věznici Slavkov, která má malé oddělení se zvýšenou ostrahou.

ginna15 ( 30. ledna 2016 12:02 )

KREATURA VRAHOUNSKÁ,TEN UŽ Z KRIMU NEVYLEZE!!!!!!Kramný,jseš zákeřny vrah co vyvraždil svou rodinu,ty kreaturo!!!!! Každá minuta se ti bude táhnout jako měsíc a touha po svobodě a nejzákladnějších obyčejnych věcech ti bude tak chybět,že si to hodíš,ty lidská ZRUDO!!!!!!!!!!!!!CHCÍPNI!!!!!

cinderella1 ( 11. ledna 2016 03:36 )

No konecne ...toto ale trvalo! Doufam, ze si to tam uzije, zmetek jeden.

japos22 ( 10. ledna 2016 19:45 )

Tak je to se všemy vrahy v kriminále

joldh ( 10. ledna 2016 18:17 )

Ty jsi ale magor! Kramný je zrůda a 28 let je málo!

mirkazam ( 10. ledna 2016 17:16 )

NAZOR-_LIDU,nemel nesmysly a mluv za sebe ty blbečku...Nevinný?? Nejlepší fór dne...

Zobrazit celou diskusi