Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kramného obhájkyně: Vraždila Monika?! Třetí osoba to být nemohla

Autor: ljš - 
8. ledna 2016
10:12

Někdo je mohl zavraždit, když jsem byl v koupelně! I tím argumentoval Petr Kramný během jednoho ze soudních jednání. Jeho obhájkyně Jana Rejžková však po vynesení rozsudku smetla tuto verzi ze stolu. Kdo tedy podle ní vraždil?

Na rozdíl od svého klienta dávala Rejžková své mínění o rozsudku a jeho odůvodnění jasně najevo už v soudní síni. Každou chvíli kroutila hlavou a několikrát se za ni dokonce chytala.

Po ukončení jednání si pak vůbec nebrala servítky a soudkyni Gilovou srovnala s komunistickými prokurátory. „Předsedkyně senátu se plně ztotožnila s obžalobou, což jsou praktiky soudců před rokem 1989,“ řekla novinářům.

V rozhovoru pro televizi Prima však později šokovala, když naznačila, že podle ní je vrahem Monika. „Nesouhlasím s tou argumentací, nebyl předložen jediný důkaz, který by spojoval mého klienta s úmrtím manželky a dcery. Jediné, co je nezpochybnitelné, je, že byli spolu na jednom pokoji a že byl po celou dobu s nimi. Ano, nemohla to být třetí osoba! Ale byly tam dvě dospělé osoby, takže kdo z nich to tedy udělal?“ uvedla.

Poslechněte si, jak soudkyně Gilová vynesla rozsudek nad Petrem Kramným:

Video Soudkyně vynáší rozsudek nad Petrem Kramným - Lukáš Červený
Video se připravuje ...

Druhou otázkou podle ní je, co se v Egyptě vlastně skutečně stalo. „Došlo k tomu, že u Moniky a Kláry nastala zástava srdce, a já se ptám: Co je tedy příčinou zástavy srdce? Tato zásadní otázka není jednoznačně vyřešena, jsou v ní závažné pochybnosti a soudkyně měla v pochybnostech rozhodnout ve prospěch mého klienta. Je to ostudné rozhodnutí,“ rozčilovala se obhájkyně.

CELÝ ONLINE PŘENOS Z VYNESENÍ ROZSUDKU NAD PETREM KRAMNÝM A JEHO ODŮVODNĚNÍ NAJDETE ZDE>>>

mirkazam ( 31. května 2016 13:54 )

To snad ani nemůže ta kráva myslet vážně,že by vraždila Monika...

ginna15 ( 30. ledna 2016 12:02 )

KREATURA VRAHOUNSKÁ,TEN UŽ Z KRIMU NEVYLEZE!!!!!!Kramný,jseš zákeřny vrah co vyvraždil svou rodinu,ty kreaturo!!!!! Každá minuta se ti bude táhnout jako měsíc a touha po svobodě a nejzákladnějších obyčejnych věcech ti bude tak chybět,že si to hodíš,ty lidská ZRUDO!!!!!!!!!!!!!CHCÍPNI!!!!!

pekna.potvora ( 14. ledna 2016 15:51 )

sa čudujem, že sa tá Rejžková môže ránp na seba pozrieť do zrkadla, zvlášť po tom ako chce hodoť vinu na obeť, špina!

japos22 ( 13. ledna 2016 21:50 )

Některá postižení jsou trvalá, to už nemá cenu léčit

catherin4 ( 12. ledna 2016 12:14 )

Táto obhajkyňa je veľmi slabá. Ako je fakt, že obhajovať vraha ktorý sa sám zamotáva do svojich výpovedí a škodí si nimi nie je ľahké, ale aj tak sa mohla snažiť viac. Teraz tvrdí, že tretia osoba to byť nemohla a vraždila Monika. Ako si asi tak Monika mohla priložiť elektrinu na 3 časti tela?

Zobrazit celou diskusi