Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Milenka Kramného zradila: V nejtěžší den se u soudu neobjevila!

Autor: dce - 
7. ledna 2016
20:54

Milenka Vanda se v nejdůležitější den soudu s Petrem Kramným neobjevila. Zalekla se snad toho, že se objevila v médiích? Asi jí za to Kramný přece jen nestál…

Celé měsíce chodila na návštěvu za Kramným do vězení, nechyběla na žádném soudním jednání jako tichá podpora. Stranila se médií, schovávala se před fotografy. Její tajemství se ale provalilo – do médií se dostaly intimní dopisy, které jí z vazby psal sám Petr Kramný. A stály rozhodně za to!

Kramný jí sliboval, že v jeho srdci je místo jen pro ni, že se těší, až spolu budou doma. Vyznává jí lásku, mluví o její kráse a chytrosti. V každém dopise je spousta sexuálních narážek.

CELÝ ONLINE PŘENOS Z VYNESENÍ ROZSUDKU NAD PETREM KRAMNÝM A JEHO ODŮVODNĚNÍ NAJDETE ZDE>>>

Vanda při předposledním stání 18. prosince loňského roku na chodbě nejmenovanému člověku slibovala, že se „uvidí zase v lednu“. Jenže se 7. ledna u soudu neukázala. Ten den se její tvář totiž objevila v deníku Blesk i na našem serveru. Spolu s kopiemi dopisů a popisem jejich obsahu.

Asi se zalekla médií, před kterými se tak úporně skrývala. Petrovi Kramnému tak chyběla v soudní síni její podpora – zradila ho v nejdůležitější den soudu.

Poslechněte si vynesení rozsudku nad Petrem Kramným:

Video Soudkyně vynáší rozsudek nad Petrem Kramným - Lukáš Červený
Video se připravuje ...

jojone ( 8. ledna 2016 10:23 )

to je legrace tady.... momoko koko pipi náá...sice tu byly fotky dopisů, ale zamilovaná slepice momoko fanynka bude tvrdit, že erosenku si blesk vymyslel tak jo, momoko a eivě a dalším ctitelkám věříme a podepíšeme petici, aby toho vyholenýho všechny soudy pustily ven sice to je nebezpečný, protože se fanynky o něj pak porvou do krve, ale snad jim české nemocnice dokážou zachránit těla /mozky už dávno nemají/

kdoasi ( 8. ledna 2016 09:01 )

tigrusenka ( 8. ledna 2016 08:56 )

Ale opatrně, zase to nepřehánět v lochu zůstane, kde jinde má místo.

kdoasi ( 8. ledna 2016 08:54 )

Kde máš vymazanou diskuzi?? Nepleteš si články?

kdoasi ( 8. ledna 2016 08:52 )

Jestli zůstane Peťan v lochu,nějakej groš taky přidám

Zobrazit celou diskusi