Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

„Spadla klec,“ zaradovala se Slámová, když Petr Kramný dostal 28 let

7. ledna 2016
14:04

Petr Kramný je vinen. Soudkyně Gilová ho poslala na 28 let za mříže. Advokátka rodiny Moniky Klára Long Slámová od začátku bojovala za jeho odsouzení. „Spadle klec,“ radovala se po vynesení rozsudku na Facebooku.

Slámová k soudu nedorazila. Před dvěma měsíci se jí narodila holčička a roli matky se věnuje na plný úvazek. Líčení tak sledovala alespoň zprostředkovaně (Blesk.cz sledoval soud ONLINE).

Holčička známé advokátky a jejího amerického manžela přišla na svět začátkem listopadu. Dostala jméno Elizabeth Marie Long.

Spadla klec.

Zveřejnil(a) Klára Long Slámová dne 7. leden 2016
Poslechněte si vynesení rozsudku nad Petrem Kramným:
Video Jménem republiky: Takhle zní celý verdikt nad Petrem Kramným!  - Lukáš Červený
Video se připravuje ...

valkaamir ( 8. ledna 2016 00:12 )

Dalsi fanaticky blb.Kramny 2 roky v izolaci si bude platit medie aby komentovali probihani celeho pripadu a hustili do verejnosti dvoulety proces tohoto pripadu .To muze rict jedine blb zauyaty s vrazednymi pudy sve osoby.

valkaamir ( 7. ledna 2016 22:18 )

annys...Chytraku Kajinka odsoudili za miliony ktere nemohli dostat zpet .Ovlivneny soud kaslal na zabiti nejakeho kriminalnika ale ze investice se stratili a kazdy utrel hubu .V te dobe korapcni byli vsichni a mrtvol bez soudu bylo vsude plno vinici behaji dodnes na svobode .Tak blbe nekecejte.

valkaamir ( 7. ledna 2016 22:10 )

Bez primych dukazu a jen na zaklade dohad a beze svedku jen neprime vymyslene dukazy ktere jen v domeni si mysli analici ze se to takto mohlo stat, je korapcni soud ovlivnen mediji a domenkami ale zadne prime dukazu nejsou .Jedine korapce soudu muze vynest toto rozhodnuti Soud neuznaval a predem zamital vyslechnout dalsi nezavislost expertu .Jeden na vedomosti elec.proudu zemrel byl to jen ucitel ci prof.bez prakce a blabolit tam nesmysly a doktorsky club v Ostrave si kryl svou povest a nebylo umozneni dalsi analiku aniz by vedeli vysledky predeslych doktoru kteri to hnrd dali do mediji a tim znemoznili invidualni rozbor .nezavisle dalsim tymem v jine nemocnici.Bez vedomosti co ten prvni tym prohlasil.to se take nestalo .V dalsim pripade mel dostat neurcitych 5 let a zjistovat mezi tou dobou jestli se nenajdou konkretnejsi dukazy.Doufam ze pri odvolani k soudu v Olomouci nebude soud tak ovlivnen verejnosti a mediemi a bude prihlizet jen k dukazum ktere nejsou.Proc jsou rozdilu z blazna na silnici ktery vytlaci auto s rodinou ze silnice a zavini smrt nekolika lidi a je to markantne i s videjovymi zaznamy dokazane dostane 5 let a tento nedokazany pripad 30 a nekteri chteli jeste dozivoti.Je videt co spusobi medie ve verejnosti s fanatickym myslenim jednotlivcu ovlivnujici toto rizeni vcetne soudu a obzaloby.To svetci o Slamove jak je stastna ze co si mysli dava takto najevo a pritom nevi absolutne nic co se v tom pokoji mohlo vubec stat .Udelala si svou fantaziji v sobe sama a nema pravo se takto radovat nebot je vinna stejne jako ostatni co si predstavuji ale dukazy nemaji.Proste staveni hranic a honba na carodejnice a soud v tomto pripade poskytl ohen.

annys ( 7. ledna 2016 22:01 )

no to určitě už podle pohledu vypadá jak bezcitný hovado, když Kajinek tenkrát zabil hajzla šel taky sedět a bez dukazu tak nechápu proč se zastavate někoho kdo asi opravdu zabil a ještě svou rodinu , zvrácené!

eiva ( 7. ledna 2016 20:05 )

Justiční omyl, odsoudit bez důkazů. Naštěstí není konec. Jeden z nejznámějších českých právníků a prezident Unie obhájců Tomáš Sokol v Kauze dne na Rádiu Impuls řekl, že případ Petra Kramného zůstane vždy záhadou, ale obhajoba může mít pro odvolací řízení silné argumenty. Podívejte se na video. http://www.impuls.cz/clanky/2016/01/tomas-sokol-obhajoba-kramneho-ma-v-odvolani-sanci-na-uspech/

Zobrazit celou diskusi