Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

Petr Kramný odmítal výměnu pokoje: Měl snad vraždu připravenou?

Autor: dce - 
24. září 2015
05:00

Už několikrát se u soudu s Petrem Kramným probíral problém s plným hotelem, všichni svědci ale potvrdili, že Kramní pokoj vyměnit nechtěli. Proč se ho ale drželi zuby nehty? Stála za celou věcí zcela prostá zarputilost, nebo měl Kramný připravený plán?

Hotelové pokoje jsou ve velkých komplexech hotelů jeden jako druhý. Nejinak je tomu i v Egyptě. Pár fotek hovoří za vše – můžete si být jistí, že takto bude vypadat i váš pokoj.

Když Kramní přijeli do Egypta, byl na hotelu jeden menší problém – hotelový komplex Titanic Palace byl plný. Byl jim nabídnut jiný pokoj, o ten ale rodina prý nestála a vynutila si ubytování na původním místě.

Jejich urputnost potvrdili i svědci. „Nastala menší komplikace z důvodu naplněné kapacity hotelu. Kramní trvali na tom, že chtějí být v Titanic Palace, a na mně bylo to vyjednat,“ řekla delegátka Alžběta C.

Podobně mluvil i animátor Patrik M.: „Jediný problém, co byl, že nechtěli po příjezdu na jiný hotel.“

„Nabídli nám jiný hotel na jednu noc, pak to ale bylo až do konce. Já jsem tam byla s vnučkou a odmítla jsem jít na jiný hotel, stejně jako rodina Kramných. Předtím jsem rodinu neznala,“ uvedla Tatiana K., která byla druhou klientkou, která měla stejný problém jako Kramní. 

A vypadá to, že nejvíce o pokoj stál sám Kramný. Když dorazili do hotelu, marně se domáhali pokoje, který měli mít, a vypadalo to, že se budou muset přestěhovat do vedlejšího hotelu. Petr K. se ale nedal, přestože anglicky neuměl. Po několika hodinách hádek a vyjednávání s personálem nakonec uhájil své zájmy a rodina zůstala v hotelu, který měla před odjezdem přislíbený. 

Ale proč? Nemohli si ve svůj prospěch spíš vyřídit například internet na pokoji zdarma? Byli prostě zarputilí, nebo měl Petr Kramný připravený plán vraždy? Bál se snad, že by jeho příprava byla k ničemu, kdyby byl pokoj jinak situován?

ennn ( 4. října 2017 14:21 )

měl SNAD vraždu připravenou?.... SNAD, SNAD A za to: stále jen SNAD ?? !! jděte s tím někam....za to snad nevinný člověk trpí ? !!!

lalia ( 30. září 2015 11:10 )

Je to normální,byly usazeni,vybaleni a pokoj se jim líbil,tak tam zůstali.I nám se stalo totéž v Luhačovicích.To přece nesouvisí s tím co se stalo.

nojasne ( 24. září 2015 21:51 )

Tak paní soudkyně si kreje záda. Ať už rozhodne jakkoliv, potřebuje prokázat, že to byla nechutně skurvená rodina, kde by bylo možné cokoliv.

kacacek ( 24. září 2015 13:25 )

Co to je za blbost obviňovat ho z vraždy kvůli tomu, že nechtěli do jiného hotelu. Jaaak, že jsou v Egyptě všechny pokoje stejné??? Jde přeci o vybavení hotelu, exteriér i interiér, jak je to daleko k moři, jaký je program pro děti atd. Já prostě když si zaplatím hotel , tak v něm budu a né že bude někdo na mě zkoušet, že půjdu do jiného. Už by se měli u toho soudu fakt probrat !!!

paralenka ( 24. září 2015 13:17 )

Jo, a všichni chlapi mohli znásilňovat, protože mají penis! Asi tak stejná logika. Tahle trapárna se už ani nedá číst!

Zobrazit celou diskusi