Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Petr Kramný měl údajně zabíjet ze žárlivosti: Co vyplývá z pitvy Moniky?

Autor: et, simao - 
8. března 2014
17:39

Žárlivost! To je prý podle české policie motiv, proč Petr Kramný (35) v Egyptě zabil svou ženu Moniku (†36) a dcerku Klárku (†8)! Kvůli tomu byl obviněn z vraždy a sedí ve vazbě. Jenže Petrův právník tvrdí, že jde jen o fámy. A promluvil o pitvě Moniky a také o tom, jaký je současný stav jeho klienta.

V oficiálním obvinění z vraždy podle Petrova právníka stojí, že motivem vraždy byly manželské neshody. A nevěra Petrovy ženy Moniky je v Karviné, kde rodina žila, stále přetřásané téma. „Povídá se, že spala s kdekým,“ řeklo před časem Blesku několik místních. O mnoha jejích odvážných fotkách netušil ani Petr. „Většinu jsem objevil až v médiích,“ vylíčil. Této verze se tak chytli i vyšetřovatelé. „Je mi záhadou, kde na to přišli. V žádném z výslechů po obvinění o neshodách nepadla zmínka,“ řekl Petrův právník Jaromír Richter.

Stopy: Výpovědi Petrových známostí, balíček, odposlechy

Poměrně brzo po návratu do Česka ale Petra média nachytala se dvěma různými ženami. „Jsou to jen kamarádky,“ vysvětloval Petr Kramný. S tou první, Kateřinou, prožil dokonce vánoční svátky. „Setkali jsme se jednou. Už nechci být s ním spojovaná,“ dala od něho pryč druhá, blonďatá Šárka. Bude policii zajímat jejich výpověď? „Nevím o výsleších, které by se s nimi chystaly,“ odvětil advokát. Případné neshody ve vztazích tak zřejmě rozklíčují až odposlechy, které údajně policie na Petra vedla.

Vedle odposlechů je pak dalším důkazním materiálem patrně balíček, který Petr Kramný poslal bez dalšího vysvětlování ještě z Egypta. "Byla v něm pozvracená mikina, znečištěná v den smrti ženy a dcery," vylíčil právník Richter. "Jde o jediný kus oblečení z místa, kde jsou nějaké exkrementy, tvrdí. O provedení expertizy ale zatím právník Kramného neví.

Jak dopadla pitva Moniky a jak je na tom Petr Kramý?

V Česku naopak zcela jistě byla provedena pitva Moničina těla. Právník Kramného v rozhovoru pro tyden.cz naznačil, že obsahuje podstatné závěry, které mají vliv na vyšetřování celé tragédie: "Závažná věc to samozřejmě je, ale podle mě to nemá vztah k mému klientovi. Je to stanovisko lékařů, že k něčemu došlo. To, že to udělal můj klient, se z lékařské zprávy nijak nevyčte," tvrdí advokát a dodává: "Je to úkol policistů, aby prokázali, že je příčinná souvislost mezi zjištěným stavem a jednáním mého klienta."

Petr Kramný podle právníka dál setrvává na své nevinně. Vězení pak samozřejmě nesnáší dobře. Kdo by snášel. Jak na tom Petr K. momentálně je? "Samozřejmě velmi špatně, psychicky. Fyzicky ani tak ne, on je to silný člověk," řekl Týdnu právník a na otázku, zda je Kramný ve vazbě sám, dodal: "Sám není, je tam s dalšími obviněnými. Konkrétně s kým, nevím."

janina7777 ( 12. března 2014 10:01 )

pořád lepší petr kramný jak těžce psychicky poznamenanej plevel pavlo evlo

tajna1509 ( 9. března 2014 10:03 )

a nebyl tam taky na dovolene treba jeji milenec hmm co to udelal ????

montevideo ( 8. března 2014 20:24 )

O co ty jsi lepší?

ooo.4 ( 8. března 2014 20:14 )

To je jeden a ten samej. Jeho lepší JA vaří guláš a ten druhej tapetuje.

ejlinka ( 8. března 2014 20:07 )

ammy

Zobrazit celou diskusi