Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Další krutá rána pro Petra K.: Okradli mrtvou Moniku a Klárku!

Autor: David Vaníček - 
22. února 2014
05:00

Zadržení vdovce Petra K. (35), pak vazba a teď další hrozná zpráva něj i pro rodinu zesnulé Moniky (†36) a Klárky (†8). Jejich hrob někdo vykradl!

Rodiče Petra K. přišli podle našich informací hrob Moniky a Klárky navštívit jen pár hodin potom, co karvinský soud poslal jejich syna do vazby. Na místě ale zjistili, že z pomníčku zmizela bílá květina, kterou jim sem přišel položit Petr K. zřejmě o víkendu než ho policie obvinila.

Video Hyeny! Někdo vykradl hrob Moniky a Klárky K. - David Vaníček
Video se připravuje ...

„Byla to luxusní záležitost, impregnované květiny, laděná do bíla, pan Petr z ní byl nadšený,“ řekla Blesku květinářka z místní prodejny. Vdovec za květiny zaplatil několik stovek korun, jakmile ale skončil ve vazbě, květinovou pozornost od něj někdo z hrobu ukradl! „Zmizela, někdo ji prostě vyhodil, ukradl… Je to hrozné,“ dodala květinářka.

Na pomníčku včera hořely čtyři svíčky, plyšové hračky pro Klárku doplňují i dva košíky s květinami. Monika zřejmě měla ráda bílé květy a rodina jí je na hrob očividně nosí často. Kdo ale ukradl ty nejnovější od Petra K.? Byla to reakce na nový posun ve vyšetřování nebo jen dílo hřbitovních zlodějů? „Lidi jsou hyeny, i kdyby ty holky zabil, tak tohle se nedělá,“ řekla Blesku Zdena (65), která se ze zvědavosti přišla k rodinné hrobce podívat.

Petr K. prý chodil na hrob svých holek pravidelně. „Kupoval kvalitní svíčky, vždycky si to vypočítal tak, aby pořád svítily, truchlil hodně,“ popisuje květinářka, která s ním často přišla do kontaktu. I teď mu věří, že je nevinný.

_banderas ( 25. února 2014 21:21 )

Holkám především byly ukradeny jejich životy!!!

k999 ( 24. února 2014 19:57 )

mamasamsam:

k999 ( 24. února 2014 19:57 )

ejli

k999 ( 24. února 2014 19:56 )

mamasamsam: ...souhlas.

mamasamsam ( 24. února 2014 19:28 )

Naprostý souhlas.Tváří se jako by říkal:"Je jedno co se mnou bude hlavně,že Monika už nebude patřit nikomu jinému".Největší zrůdnost je,že do toho zatáhl malou Klárku.

Zobrazit celou diskusi