Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Máma žila v bytě s 50 tunami odpadků: Když je odvezli, nestačila se divit

Autor: shp - 
1. října 2020
10:28

Poblázněná máma Sherry z americké Virginie skladovala roky ve svém domě harampádí, který by každý rozumný člověk už dávno vyházel na smetiště. Situace byla tak tragická, že odpadky dosahovaly téměř výšky samotného stropu. Naštěstí bylo ženě trpící kompulzivním hromaděním pomoženo.

Psychická porucha Sherry už dosáhla tak tragické míry, že když za ní přišla návštěva, musela šplhat přes hory odpadků. O otřesných hygienických podmínkách nemluvě. „Je to jenom pár dobrých věcí,“ tvrdila žena podle webu Scottish Sun.

Sama si uvědomila, že potřebuje pomoc

Nakonec ale vyhledala pomoc. Sama si uvědomila, že ji potřebuje. Její zaneřáděný domov navštívili odborníci z TV show Hoarders stanice A&E. Těm se podařilo vyklidit neuvěřitelných 50 tun harampádí.

Sherry se pak přiznala, že jí hromady věcí dodávaly pocit bezpečí ve smyslu, že se k ní nikdo nemůže vloupat a ohrozit ji. „V podstatě jsem zablokovala všechno, aby se lidé nemohli vloupat do mého domu,“ vysvětlila své pohnutky. Odpadky z domu Sherry nakonec naplnily celé tři náklaďáky.

Slzy štěstí

Žena byla výsledkem nadšená. „Podívejte se na to! Myčka, sporák a lednice! Je to úžasné, dostala jsem víc, než jsem očekávala,“ procedila Sherry skrze slzy štěstí. Z výsledku je nadšený i syn Matt, který se nyní o svou maminku strachuje o poznání méně.

alzbeta59 ( 1. října 2020 16:54 )

no, baba prase ..

Altingerka ( 1. října 2020 13:12 )

To nevypadá na padesát tun.

Zobrazit celou diskusi