Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Kocour ušel 20 km za svou rodinou, která ho odkopla. Když ho uviděli, vzali ho do útulku utratit!

Autor: shp - 
21. dubna 2018
05:55

Americkému kocourovi Tobymu moc chyběla jeho rodina, která mu našla nový domov. Aby se vrátil ke svým původním páníčkům, ušel téměř neuvěřitelných 20 kilometrů, aby se s nimi opět shledal. Jenže oni z toho neměli radost, zpět už ho nechtěli.

Tobymu jeho původní rodina tolik chyběla, jenže oni to necítili stejně. Když se s páníčky po dvacetikilometrové cestě opět shledal, bylo to drsné. Zbavili se ho jednoduše proto, že už ho nechtěli.

Když se objevil u jejich dveří, nemohli tomu uvěřit. Jejich názor na kocoura nezměnila ani jedna dlouhá a srdceryvná cesta. Rozhodli se ho proto zbavit nadobro. Odvezli ho do útulku k utracení.

V útulku se jim ho ale zželelo a jeho zaměstnanci proto zavolali do zvířecího přístřešku SPCA v Severní Karolíně. Tam souhlasili a o jeho příběh se podělili s veřejností na svém Facebooku.

Když už Tobyho rodina nechtěla, dali ho jiné rodině. Jenže Tobymu chyběli, proto ušel 20 kilometrů zpátky domů. Když dorazil, zlomili mu srdce,“ stálo v dojemném popisu události.

Rodina, o které si myslel, že ho miluje, ho vzala do útulku a chtěla ho nechat uspat,“ dodali lidé ze SPCA. Příspěvek měl úspěch. Spousta lidí ho sdílela, aby kocourek našel nový domov.

Jejich snaha měla smysl. Skutečně se podařilo. Tobyho se zželelo jeho nové paničce Michele z New Hampshire. Ta si ho s radostí odnesla domů a poskytne mu lásku, která mu tak chyběla.

andreas ( 21. dubna 2018 21:58 )

Hmmm.... lidi jsou sami o sobě hnus.... Hnus bez citu a emocí.... lásku znají většinou jen sami k sobě... mám raději zvířata - ta nezradí ...

Macal ( 21. dubna 2018 13:57 )

 To že kočka dokáže vratit domů vím z vlastní zkušenosti. Vzali jsme si dospeleho ko*** a bohužel nám utekl. Kocour se vratil domů a nutno podotknout že bydlíme 40 km od místa odkud byl. Tak netvrdte ze to není možné.

homoerectus ( 21. dubna 2018 13:38 )

Nedělejte si iluze, že v českých útulcích se zdravá zvířata neutrácejí.

villon ( 21. dubna 2018 11:35 )

Koťata a štěňata se odjakživa topily a nikomu to divné nepřišlo. Až dnešní přecitlivělé generace z toho teatrálně chcípají. Ale k obědu si dají vepřovou nebo kachýnku, to zase jo. Ženský dvě hodiny žvaněj o receptech a vaření, ty největší chlapáci u sklenky whisky pohovoří o 6 cm tlustých stejcích, co žrali ve státech (protože jinde to není ono). Zájem o zvířata je u většiny lidí velice pokrytecký.

1_2_3 ( 21. dubna 2018 11:33 )

*vyrábět*

Zobrazit celou diskusi