Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Faráře (79) odkopl mladý manžel (24): Kluby nejsou pro staré, říkal mu jeho model. Je z něj bezdomovec

Autor: shp - 
29. prosince 2017
15:23

Zůstal sám a bez domova. Odkázaný je pouze na své přátele. Někdejší farář Philip Clements (79) se zprotivil Anglické církvi, když si vzal za muže rumunského mladíka Florina Marina (24). Nakonec se společně přestěhovali do jeho domoviny. Pak ale přišly spory a netradiční pár se rozešel. Z Philipa se tak během chvíle stal bezdomovec. 

Philip a Florin se seznámili před třemi lety na internetové seznamce. Přeskočila jiskra. Farář se do mladého začínajícího modela zakoukal kvůli jeho vzhledu a vystupování. Philip se zamiloval a rozhodl se prodat svůj dům, oženit se s mladíkem a přestěhovat se s ním do Rumunska, kde pořídil byt.

Odcestovali jsme v dubnu a hodně jsme se bavili. Chodili jsme do kina a na nákupy. Přiměl mě se smát. Hodně jsme se nasmáli. Odletěl jsem se do Anglie kvůli návštěvám lékařů na 14 dní, když jsem se vrátil, pohádali jsme se. Myslel jsem, že je absurdní. Beru na sebe vinu také, ale rozhodl jsem se, že to nemá budoucnost,“ vypráví Philip.

Stařík zůstal v Rumunsku zcela sám. „Byl jsem velmi osamělý, neznal jsem jazyk ani neměl žádné kamarády. Florin chodil často ven. Byl zvyklý chodit do postele velmi pozdě. Někdy kolem páté ráno poté, co byl v klubech nebo se díval dlouho na filmy,“ pokračuje Phillip. Právě divoké večírky stály pár vztah.

Řekl mi, že nemůžu chodit do klubů. Není to prý pro staré lidi. Ve svém srdci jsem se s tím nesmířil, ale věřil jsem mu,“ vzpomíná Philip. Do Anglie se nakonec vrátil v září a od té doby spoléhá na pomoc přátel. I když v Rumunsku koupil byt, nechal ho napsat v dobré víře na svého manžela. „Chtěl jsem, ať je zajištěný v horších dobách. Příští rok mi bude 80 let,“ přiznal farář.

I když se rozešli, navázali manželé opět kontakt. „Florin mě opět začal kontaktovat. Stále k němu chovám city, tak jsem kontakt opětoval. Začali jsme si psát a videotelefonovat. Jsme stále v kontaktu. Věřím v druhou šanci. Něco nás stále spojuje. Nejsme nepřátelé,“ uzavírá Philip svůj příběh s nadějí na to, že to s Florinem dají ještě dohromady.

VIDEO - příběh lesby Kateřiny, která by si ráda vzala svou přítelkyni

kocdivoka ( 30. prosince 2017 13:04 )

Jo jo .... to jsou pády ...😂 S tím měl počítat že jak vše přepíše, tak skončí... snad si ***i užili...brrrrrrr

Zobrazit celou diskusi