Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Vousatý těhotný muž porodil děťátko. Jeho žena přivedla na svět druhé miminko

Autor: shp - 
23. března 2017
20:31

Transsexuální muž Chris Rehs-Dupin z Columbu v Ohiu porodil před dvěma lety dítě. Jeho manželka totiž nemohla otěhotnět a tak se po několika marných a drahých pokusech o umělé početí rozhodli, že děťátko odnosí on. Pak se ale nakonec poštěstilo a nyní je rodina již čtyřčlenná. Chris a jeho manželka nyní promluvili o netradiční famílii.

Chris (tehdy ještě Christina) a Amy se poznali, když jim něco přes dvacet. Oba pracovali na letním táboře a oba již tehdy moc dobře věděli, že chtějí rodinu. Už dávno bylo už moc dobře jasné, že Chris podstoupí změnu pohlaví. Pár se proto rozhodl, že dítě odnosí Amy.

Po několika náročných operacích podstoupil Chris změnu pohlaví. „Věděl jsem, že nejsem žena a bylo snadné si to uvědomit,“ řekl. Amy měla podstoupila umělé oplodnění, jenže to se nepovedlo. Ani další a velmi drahé pokusy nebyly úspěšné. Vousatý Chris, který si ponechal ženské reprodukční orgány, se rozhodl, že dítě odnosí.

„Prošli jsme tolika léčbami plodnosti, že jsme došli do bodu, kdy jsme se museli rozhodnout, zda se budeme dále pokoušet o léčbu, nebo prostě prohodíme těla,“ vzpomíná Amy. „Naštěstí jsme měli dvě dělohy. Po hodně přemýšlení a emocích jsme se rozhodli pro Chrise,“ dodala.

Pro Chrise to bylo těžké, protože se cítí jako muž, ale po dítěti moc toužil. I u něj ale nebylo otěhotnění nic snadného. Chris dokonce potratil. Nakonec ale přirozenou cestou porodil dcerku Hayden. Pár se s dítětem radoval. Jenže Amy poté prahla po porodu dítěte ještě více.

Boj s komplikovaným početím tak pokračoval. Nakonec se ale podařilo a Amy otěhotněla. Chlapečka Mila porodila na konci minulého roku. Malý klučina přišel na svět císařským řezem. Nyní je rodina kompletní. „Je pro nás důležité být vzory pro naše děti,“ shodují se Amy i Chris.

Takto roste miminko v bříšku maminky:

Video  Jak roste miminko v břiše během 9 měsíců těhotenství  - ThePregnancyChat/Youtube/Supermámy
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Simmie1994 ( 31. března 2017 20:15 )

Takže mu bude Hayden říkat mami nebo tati?

andorea ( 23. března 2017 21:04 )

Když TO má dělohu, tak to NENÍ muž!

Zobrazit celou diskusi