Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Těhotný muž do toho znovu praštil! S novou ženou chtějí další děti, kdo je odnosí?

Autor: lm - 
2. června 2016
22:49

Těhotný muž se znovu oženil! Thomas Beatie (42) kdysi šokoval celý svět fotografií, na níž si s vousy hladil těhotenské břicho. Transsexuál během prvního manželství přivedl na svět tři potomky. Když se manželství začalo rozpadat, zamiloval se do ředitelky školky, kam chodily jeho děti, Amber Nichols (46). Zamilovaný pár do toho v únoru praštil!

Thomas se narodil jako žena, ale už od 10 let věděl, že se cítí být mužem. Ve 23 letech začal prodělávat hormonální léčbu a později si nechal odstranit ňadra. Reprodukční orgány si však ponechal a po svatbě s Nancy Gillespie na svět přivedl postupně tři krásné děti, Susan, Austina a Jensen. Nancy byla o deset let starší než Thomas a kvůli prodělané hysterektomii nebyla schopná mít další děti.

Manželství po devíti letech ztroskotalo a Thomas Beatie se následovně zamiloval do ředitelky ze školky, kterou navštěvovaly jeho děti. Pár už delší dobou toužil po svatbě, ale Thomas vedl dlouhou rozvodovou bitvu s exmanželkou. S bývalou manželkou se nakonec dohodli na střídavé péči a rozvod byl u konce.

Když byl Thomas formálně rozveden, konečně do toho mohl praštit se svou milou. Zamilovaný pár se vzal 27. února ve Phoenixu v Arizoně a na svatbě byly i Thomasovy děti. Byla tak nádherná,“ popsal dojatý ženich britskému DailyMailu. „Bylo to pro mě jako sen – opravdu nádherný sen. Vše bylo perfektní,“ přitakala nevěsta.

Novomanželé už uvažují nad dalším potomkem. Dvaačtyřicetiletý Thomas už se ale obává, že je na to moc starý. Jeho partnerka se už pokoušela otěhotnět pomocí Thomasových zmražených vajíček, ale bohužel potratila. Štěstí jim tak možná přinese až náhradní matka.

 

honzik88 ( 2. června 2016 23:13 )

 To není žádný muž, ale špatně přeoperovaná ženská.

Zobrazit celou diskusi