Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Matka opařeného Tomáška (5) trest odmítla

Lucie dostala 32 měsíců vězení. Proti trestu se odvolala.
Lucie dostala 32 měsíců vězení. Proti trestu se odvolala.  (Autor: Ondřej Požár)
Autor: op - 
15. června 2010
06:56

Ošklivě opařila vlastnímu synovi (5) nožičky, rozhodl soud. A proti trestu se matka odvolala. Lucie (24) podala odvolání proti březnovému trestu 32 měsíců vězení. Ten dostala krkavčí matka za to, že v říjnu 2008 postavila syna do vany s horkou vodou.

Způsobila mu bolestivé popáleniny a doživotně ho tak podle Městského soudu v Brně zmrzačila. Blesk Tomáškovi v projektu Srdce pro děti zaplatil biolampu na hojení jizev a dva páry speciálních návleků.

Opatrovník se včas nevyjádřil

Chlapec mohl dostat odškodné až 260 tisíc korun. Přidělený opatrovník Michal Píš však návrh při trestním řízení nepodal, protože ho prý nedopatřením včas nepředvolali!

Píš se k tomu nevyjádřil, protože nebyl včera k zastižení. „Štve mě to! Lucie se odvolala a Tomášek za bolest nedostal ani korunu,“ říká chlapcova babička (56), která má vnuka v trvalé péči.

Nic ale není ztraceno. „Návrh na odškodné jde podat v občanskoprávním řízení,“ podotkla mluvčí brněnského soudu Gabriela Stočková.

inne ( 17. června 2010 10:24 )

JO, JSOU TO TUPCI NEMAJ V TYHLE DISKUSI CO PSÁT!

inne ( 17. června 2010 10:20 )

ještě je málo slov , co by jí šly tohle matka není posadit ji do horké vody a opařit jí pí-ču aby už nikdy nemohla nic ...a vykastrovat nějakych 32měs. jje směšný trest za tak ové ublížění dítěti nejenom fyzický ale i trauma musí to dítě mít -BESTIE!!!!

darika ( 16. června 2010 07:17 )

zavřete ji do sprchy a pusťte na ni taky vřelou vodu. Ať ta ..... pozná zač je toho loket, jak se říká. A povolte evidenci všech těch úchyláků a takových .... jako je tahle, aby lidi kolem viděli co udělala. A vykastrujte ji, aby ta špína nemohla mít další děti. Stejně tak aby nemohla s dětmi pracovat. Ochrana lidských práv ve spojení s tímto co provedla a nezveřejnění tohohle na webu je jen a jen ochrana jí samotné před náma ostatníma. Ale to je chyba. Představte si že bude někomu hlídat dítě...víte vy co udělá? Co když bude právě vaše....

stefa ( 15. června 2010 21:51 )

Jsi zatím ten největší lidský odpad s jakým jsem se zatím setkala.Vím o kom píšeš.Nazvat někoho morfiovou fetandou jen proto,že musí kvůli nesnesitelným bolestem které si sám nezavinil píchat morfin je zrůdné.Ale to my o tobě už dávno víme,že ti dělá dobře urážet bezmocné a nemocné lidi.Ale ty také patříš mezi nemocné,ale na hlavu.Vyšetření u psychiatra by ti velice prospělo.Třeba by to bylo na důchod.

klika ( 15. června 2010 15:42 )

To teda musíš rychle na doučovák.....

Zobrazit celou diskusi