Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Škromach přišel o věrnou přítelkyni Lucy. Loučil se v krematoriu

Autor: red - 
23. října 2017
22:11

Propad ČSSD u voleb o 35 mandátů a i doma černá atmosféra. To byl volební víkend někdejšího senátora a ministra Zdeňka Škromacha. První pracovní den po celostátním hlasování strávil v krematoriu, kde se loučil se svou věrnou přítelkyní Lucy. Fence knírače bylo 11 let. Informoval o tom web TN.cz.

„Je to pravda, Lucy už byla stará, bylo jí jedenáct roků,“ řekl TN.cz Škromach. Dodal, že žal ze ztráty milovaného člena rodiny mu mírní dvě věci. Tou první je, že hodlá urnu s popelem postavit do kotce, kde Lucy přebývala, aby byla fenka stále s ním.

„A také máme ještě jednoho psa, pětiletého jorkšíra. A občas se u nás psů sejde i víc, taková malá smečka. To všechno pomáhá,“ prozradil Škromach, jak se vyrovnává se ztrátou Lucy.

Škromach neobhájil post v Senátu během loňských voleb. Na poloviční úvazek se poté v březnu stal zaměstnancem Generálního ředitelství Úřadu práce České republiky.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

hedvicka ( 15. června 2019 18:50 )

Vy, co milujete ona psí zvířátka se musíte chovat jinak, tj. nechte ty miláčky vydělat doma na novinách /nechápu, proč máme stále šlapat v psích lejnech/ a nevoďte je mezi lidi, nikdo na ně není zvědavý a mnoho z nás se jich navíc bojí.

kukuku ( 24. října 2017 09:36 )

A udělal si selfie s kadáverem ?

pochcanycarmin ( 24. října 2017 08:08 )

Soudruzi za minulého režimu k nám natahali spoustu vietnamských spoluobčanů. Ti mají rádi psy na mnoho způsobů - pečené na kmíně, na mrkvi, grilované, vařené zaživa je obzvlášť chutné, protože trpící zvíře vypouští do masa endorfiny a to je potom delikatesa.

zvonik54 ( 24. října 2017 07:22 )

Přátelé, v lásce ke zvířatům (zvláště k zemřelým, nebo chcíplým?) jste úplně mimo. Lidé si láskou ke zvířatům kompenzují nenávist k lidem obecně proto, že NESNÁŠÍ lidi kolem sebe a svůj vztah navenek k lidem je u nich ryze pokrytecky jako údajně přátelský a tak milují zvířata, poněvadž je lze ovládat lehčeji než lidi. A to se děje specielně u politiků! Jinak k tomu není co dodat.

Rafan4321 ( 23. října 2017 23:43 )

Pane Škromach, sice nejsem váš obdivovatel, ale chápu ten smutek nad ztrátou pejska. Taky mám doma hafana a vím, co to pro člověka znamená. Je to ten nejlepší kámoš . Máte ještě jednoho a tahle fenka, ať už je v psím nebi, bude stále s váma ve vzpomínkách na její lumpárny i lásku, kterou vám po celou dobu jejího života dávala. Přeji lepší dny.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa