Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vicepremiér Bělobrádek má třetí dítě: Blond gang se rozrostl o Marii

Autor: kal - 
24. listopadu 2016
07:30

Vicepremiér Pavel Bělobrádek (39, KDU-ČSL) předstihl vládního šéfa Bohuslava Sobotku (45, ČSSD) a dotírá se na šéfa státní kasy Andreje Babiše (62, ANO). Minimálně v počtu dětí. Manželka Jana předsedovi lidovců v noci na čtvrtek porodila třetího potomka, holčičku Marii, oznámil na Facebooku. Sobotka má děti dvě, Babiš čtyři. Mezi lidovci má nicméně stranický šéf ještě koho dohánět, ministr zemědělství Marian Jurečka (35) má pět kluků. 

„Tak se nám ve 2:20 rozrostl náš blond gang o Marii. Maminka i nejmladší z rodu jsou v pořádku,“ uvedl Bělobrádek bez dalších podrobností na sociálních sítích. S manželkou Janou má už dceru Anežku (2) a syna Josefa (4).

Bělobrádek pochází z Náchoda, kde také s manželkou žije. K funkci předsedy KDU-ČSL a postu vicepremiéra pro vědu, výzkum a inovace od října přidal také mandát v krajském zastupitelstvu Královéhradeckého kraje.

Nemoc, která nabíjí

Lidovci ve vládě razí společně s dalšími koaličními partnery ANO a ČSSD prorodinnou politiku, kabinet například postupně zvyšuje daňové úlevy na druhé a další dítě, což teď Bělobrádek může sám využít.

Pavel Bělobrádek trpí roztroušenou sklerózou, jak v minulosti na sebe sám prozradil. Zároveň dodal, že právě nemoc mu dala svobodu. „Já některé věci neřeším, protože co bude za rok, za dva, to nevím. Neřeším nějakou budoucí kariéru, protože dřív nebo později stejně budu muset skončit,“ zmínil.

Video  Rozhovor s Pavlem Bělobrádkem o hraní na kytaru i nemoci.  - Blesk / Zuzana Štíchová
Video se připravuje ...

zednik ( 24. listopadu 2016 10:37 )

Je to tak. Manželka ale jistě souhlasila,Viagrou asi byla očarována. Jen k poslední větě : KDU je schopna vládnout s kdykoliv s kýmkoliv.

kukuku ( 24. listopadu 2016 10:25 )

Pokud Ti chudáčku po '89 do hlavy nalili jedinou informaci, že 40 roků tu byla komunistická totalita, tak realita je taková, že tehdy si učitel dovolil říct mnohem víc mimo oficiální linii - dnes je těm pedagogickým figurkám jasné, že říct děckám něco protihavlovského, tak druhý den směřují na Úřad práce.

1pravda1 ( 24. listopadu 2016 10:21 )

Že Bělobrádek nic neřeší a jen lavíruje stejně jako jeho strana je jasné už dlouho, kvůli nemoci je na silných antidepresivech a lécích, a je mu v podstatě vše jedno, stylem - po mě potopa. Jestli manželka třeba zůstane na tři děti sama nebo jestli ve vládě přijme nějaké špatné zákony je mu jedno a ani se s tím netají. Kvůli své nemoci nemohl vykonávat ani funkci veterinárního dozoru, ale podle jeho slov je politika jednodušší práce, dle jeho výsledků to jde vidět. V tv se jen demetně usmívá, jemu je vlastně jedno s kým bude ve vládě, KDU je schopna vládnout klidně i s ODS.

agalii ( 24. listopadu 2016 10:08 )

Toho měli zabít, než nakladl vajíčka....bohužel už je pozdě .Jediná naděje je, že děti nebudou po otci

agalii ( 24. listopadu 2016 10:06 )

Nejslušnější a nejchytřejší politik jo??? To si snad děláte ***, nebo jste jeho kamarád? Pak je ještě jedna možnost, že nejste při smyslech. Jinak si to fakt nedovedu vysvětlit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa