Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Clintonová stála Horáčka 100 tisíc. Komu vydělal Trump?

Autor: bru, zst - 
9. listopadu 2016
19:30

Kandidát na prezidenta a textař Michal Horáček je o sto tisíc lehčí. Právě takovou sumu totiž vsadil na vítězství Hillary Clintonové v amerických volbách. Bývalá první dáma svůj boj o Bílý dům ale prohrála a nad výdělkem tak zaplakal i muž, kterého bitva o Hrad teprve čeká.

Prohraný souboj Clintonové s Trumpem stál Horáčka víc než zklamání. V zimě totiž na kandidátku demokratů vsadil a nedržel se právě při zemi – do ringu mezi bývalou první dámu a miliardáře vhodil rovnou sto tisíc.

Jenže 45. prezidentem ve Spojených státech bude Donald Trump a Horáček tak své peníze už neuvidí. „Tu sázku jsem uzavřel už v únoru. Byla ve slušném kurzu. Prohrál jsem ji, nenaříkám,“ řekl Horáček pro Blesk.cz s tím, že s uzavřením sázky se od počátku netajil. „Beru to s úsměvem. Jsem dospělý,“ doplnil také prezidentský kandidát.

Horáček prý respektuje rozhodnutí voličů, kteří vybrali Donalda Trumpa. „Budu věřit, že v zájmu všech včetně občanů ČR se s těžkým úkolem vyrovná dobře,“ doplnil.

Vraťte se do lavic, vzkázal Poche s tiketem politologům

Čtyřicet tisíc vyhrál naopak europoslanec Miroslav Poche, který vsadil na Donalda Trumpa. Muž, který se stane nejstarším prezidentem Spojených států, mu během jedné noci proměnil 13 tisíc na víc než trojnásobek.

Prezidentské volby v USA 2016 na Blesk.cz ZDE

Kdo jsou děti Donalda Trumpa - Podívejte se


zednik ( 10. listopadu 2016 08:49 )

Horáček je mimo nebo dělá z lidí bůlbce?. Clintonová se vytratila zadním vchodem ! To že ještě večer asi ve 20 h. místného času zatelefonovala Trumpovi není nic mimořádného.To už pochopila. že prohrála. Voliče už nepotřebovala. Čekali na ní tisíce jejích voličů, čekalo se na ní se slavnostním pohoštěním. Jen vzkázala (ne osobně, po jiných) že nepřijde. Na všechno a na všechny se vykašlala. Vylezla až druhý den o po poledni. Takhle se lídr, který by chtěl být ve čele nejmocnějšího státu chovat nesmí. Omluvou není, že prohrála.

joudajoudovy ( 10. listopadu 2016 06:50 )

horacek prodelal 100.tis. veru, vecny gambler nezapre svoji psychickou nemoc a to je pry zdravy jakozto kandidat na prezidenta - nebylo by vhodne penize darovat rodine, ktera se potyka s nemoci, misto prilepseni na sve vrtochy?

noacojezase ( 9. listopadu 2016 21:30 )

Nějak mi z toho vypadl Horáček.

rudyptak48 ( 9. listopadu 2016 21:02 )

Škoda, že na ni ten vekslák nevsadil všechno, byl by od něho pokoj a mohl by svůj veškerý čas věnovat třeba rozjímáním s Dalajlámou v některém Tibetském klášteře.

rumungro ( 9. listopadu 2016 20:58 )

 Kvůli kuřačce Monice nenávidí Clintonová chlapy,proto rozesela tolik krvavých válek-Jugoslávii počínaje a založením ISIL konče. To,že jí prohra bolí není nic ve srovnání s její snahou rozpoutat ,pro Evropu fatální, válku s RF. Nehodí se ani v noci pod stůl.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa