Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zemanův kancléř protlačí kamarády kamkoliv: Chlapy z manšaftu poslal na Euro!

Autor: Marcel Mihalik - 
19. června 2016
13:06

Nejvyvolenější z nás žijí zřejmě v Osvětimanech na Zlínsku, odkud je Zemanův kancléř Vratislav Mynář (48). Osvětimanští se díky němu už posadili do prezidentského křesla a teď si zalétli na páteční zápas »našich« na fotbalovém mistrovství Evropy ve Francii!

Mynářovi sice chybí bezpečnostní prověrka na stupni přísně tajné, ale rozhodně ne velkorysý vztah k sousedům. Získat lístky do Francie bylo pro normálního českého fanouška velmi obtížné, poněvadž jich byl omezený počet. Jedinou oficiální možností, jak je legálně získat, byla registrace na stránkách Unie evropských fotbalových asociací (UEFA) a pak doufat, že vás vylosují.

Pravděpodobnost, že by se štěstí usmálo na celou partu, byla mizivá: lístků na zápas Česko–Chorvatsko dostala ČR 7,5 tisíce, zájem ale projevilo 30 tisíc lidí.

Zatímco většina fandů šla touto nejistou a finančně nákladnou cestou, týmu TJ Osvětimany včetně trenéra spadly »lupeny« rovnou ke kopačkám. A kdyby jen to, třídenní výlet do Francie je podle informací Blesku nestál ani kačku! „Kluci se v hospodě chvástali, jak jim Mynář všechno zaplatil,“ řekl Blesku člověk z okolí osvětimanského fotbalisty Luboše Křemečka, který je ve skupince, na niž se štěstí zubilo.

„Je to celé nesmysl,“ rozčílil se při dotazu Mynář. Jenže kdo tedy zaplatil výletníkům zpáteční letenku, ubytování ve tříhvězdičkovém hotelu v Lyonu, kde noc stojí minimálně 2410 korun, a dopravu na stadion v St. Étienne, kde se hrál včera zápas Česko–Chorvatsko, když ne kancléř? „Máme své partnery a ti mi nabídli lístky. Bylo na mně, jak je využiji a komu je daruji,“ řekl Blesku Mynář. Holt, kdo má v manšaftu prezidentova kancléře, má štěstí na hřišti i na tribuně…

EURO 2016 – VEŠKERÉ INFORMACE NAJDETE ZDE

oldedek ( 9. října 2016 10:37 )

Míla založil svojí popularitu na rádoby rozumování stařešiny, mudrce, který i o komplexních problematikách dokáže promlouvat jakoby moudrým a prostému lidu srozumitelnými bonmoty a využívá faktu, že politická a mediální gramotnost značné části společnosti přímo vybízí k manipulaci. Jenže blbejch ubývá a ubývá a zároveň mu "značně pomáhají" ti jeho Hradní kašpárci a ta jejich "starost" o Hradního pána začíná být směšná a směšnější a směšnější...

avina ( 19. června 2016 18:39 )

Přeji jim to! Hoši od nás jeli na 2 dny- "zamluvaný , objednaný" výlet měli už dříve. Chce to myslet! Máte ostatní možnost jet s hajným na vítání amer. vojáků a nebo na výlet s Kalousem,Štětinou na Ukrajinu.

prycsvladou ( 19. června 2016 17:11 )

zaman uz ho mel davno vyhodit kdyz neprosel proverkou-bohuzel zeman je stejnej ksindl jako mynar

mirkazam ( 19. června 2016 17:02 )

Jak dlouho ještě bude na hradě tento vykuk strašit ???  

verka1 ( 19. června 2016 16:02 )

za naše peníze si jeli do Francie užívat

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa