Pátek 10. května 2024
Svátek slaví Blažena, zítra Svatava
Polojasno 18°C

Rande šéfa spravedlnosti: Pelikánovo divočení v Divoké Šárce

Autor: Jiří Fabián - 
19. července 2015
06:20

Chtěl bych tě potkati v lukách... lkal kdysi bard vášně Fráňa Šrámek. Jenže luka jsou v metropoli pod asfaltem, a tak ministr spravedlnosti Robert Pelikán (35, za ANO) potkává dívku Báru na loučce koupaliště v Divoké Šárce.

Červená deka, jablečný alkoholický (4,5%) cider ve dvou plechovkách a jedné láhvi, pár svršků a hlavně vzájemné doteky. Tak zvěčnil pohotový čtenář Blesku ministrovo velmi pozdní odpoledne ve dvou. Šéf tuzemské spravedlnosti ovšem trochu nespravedlivě rozděloval svůj zájem mezi knížku a slečnu Báru.

I když si mu lehla na břicho, nepřestal si číst. Vzhledem k tomu, že měla na sobě jen horní díl bikin a kraťasy, muselo to být něco hodně napínavého. Mohlo jít buď o rozpočet jeho úřadu, nebo o životopis Andreje Babiše.

Pelikán, který jinak holduje cyklistice a józe – dokonce se při cvičení zranil ve své kanceláři – se na dece jen bezpečně převaloval, aby si užil ženské blízkosti. Svědci takřka žádní, loučka nad bazénem po šesté večer nabízela značné soukromí…

Půvabná tmavovláska Bára se po ministrově boku objevuje již několik měsíců. Nedávno ho doprovodila na představení Romea a Julie na Pražském hradě. Její identitu Pelikán tají, jako by šlo o zakázanou lásku ze Shakespearova příběhu…

 

hejhej ( 20. července 2015 12:46 )

Pan ministr se chová normálně. Proč by měl sdělovat bulváru jméno své přítelkyně. Šmíráci z Blesku jsou odporní. Pochopím, když někdo dobrovolně podává informace a fotky, jako třeba blb Rychtář, ale je hnusné, takhle někoho šmírovat.

wallster ( 19. července 2015 18:42 )

já používám kondom a ne nějakého neplatiče alimentů. tak jen ať sedí dál. můžeš mu tam jít dělat společnost

vog.ht. ( 19. července 2015 18:40 )

Blesku, Blesku, z toho článku čpí závist

mourovata.kocka ( 19. července 2015 18:09 )

Jenže tu knížku čte Pelikán.

lalia ( 19. července 2015 16:43 )

Dva mladí ,krásní lidé,proč by si neužívali.Snad jim to nezávidíte.Ikdyž je ministr,má právo na život.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa