Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ornellu brání Paroubek: Štiky mají nového spojence proti Okamurovi

Autor: vr, haj - 
16. března 2015
05:00

Bývalý premiér Jiří Paroubek (62) se zastal Ornelly Koktové (21) poté, co prohrála spor s Tomiem Okamurou (42) kvůli údajné pomluvě. Prsatá blondýnka totiž tvrdila, že s šéfem zanikajícího hnutí Úsvit měla intimní vztah a v posteli je s ním prý obrovská nuda. A expremiér k tomu má co říct.

 

Podle Paroubka je verdikt soudu, že je  Tomio Okamura (42) v právu, skandální. „Soud vyhodnotil poněkud pavlačové a obskurní tvrzení dvou dam jako újmu na Okamurově cti. Přitom Okamura se sám mnohokrát vyjádřil tak kontroverzně, že se mi zdá takové vyjádření o uskutečnění intimního vztahu s nějakou dámou proti tomu čajíček,“ napsal ve svém prohlášení expremiér Jiří Paroubek.

On sám prý jako politik trpěl daleko víc než Okamura. „Soudy vždy konstatovaly, že jako politik musím snést více urážek nežli jiní občané a politici,“ nechal se slyšet Paroubek. K jeho prohlášení se nevyjádřila ani jedna ze stran sporu.

Ohledně Ornelliny údajné pomluvy poslance Okamury padl v pondělí rozsudek. Ornella Koktová (za svobodna Štiková) i její matka Monika musí Tomiovi zaplatit 150 tisíc korun. Takto vysokou částku musí uhradit za to, že před čtyřmi lety obě veřejně vyprávěly o údajném vztahu modelky s poslancem.

„V intimní sféře byl poměrně chladný, spíš mám pocit, že si k sobě hledá hezké holky kvůli image,“ dodala svému tehdejšímu tvrzení korunu modelka. Tomio Okamura se proti tvrzení matky s dcerou ohradil s tím, že z něj pouze tahala kreditní kartu.

lalia ( 10. května 2015 14:07 )

Každý je takový jaký je a netřeba nikoho hodnotit.Každý máme jiné oči a co se nelíbí Petrmetrovi se může líbit jinému.Hodnotit lidi podle vzhledu je povrchní a ukazuje to na inteligenci hodnotitele.Paroubek je pořád pěkný chlap,kdyby byli všichni takoví.

lalia ( 10. května 2015 14:04 )

Nevím jak soud přišel na to,že je Ornella vinna ? Měla asi pravdu a jak to Ok. dokázal,že to není pravda ? Okamura ji přece také urazil a hodně ! Prostě,kdo maže,ten jede !

pyskotka ( 16. března 2015 15:26 )

operu snad znáte, ale fidorky jsou taky kulatá ňamka

salto ( 16. března 2015 12:51 )

Rád vás uvedu na pravou míru - Figaro - slovenská čokoláda

poletucha ( 16. března 2015 12:23 )

...zastal ...nejsem si jista,zda slova.."pavlacove a obskurni tvrzeni" jsou zastanim.. slovnik cizich slov uvadi......obskurni=mající špatnou pověst, mravně závadný, podezřelý, pochybný podřadný, bezvýznamný, zapadlý

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa