Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Okamura má sexy sekretářku. Pučistům někdo hrozí řezáním hlav!

Autor: simao, mim, ČTK - 
18. února 2015
08:39

Tomio Okamura přišel v Úsvitu o stoupence. Tvrdí, že došlo k puči. „Pučistům“ však nyní někdo pořádně drsně vyhrožuje: řezáním hlav! Kdo Okamurovi zůstává věrný? Třeba exposlanec Radim Fiala. A samozřejmě také Okamurova pravá ruka – pohledná sekretářka Anička (25), která si však čas od času odskočí do televize!

„Vím, že občas někde hraje, ale nevím o tom nic blíže, je to její soukromá aktivita a v soukromém čase a nijak to nenarušuje její práci pro mě,“ řekl Aha! Tomio Okamrua o své pohledné sekretářce Anně Kočicové. Okramurova Anička momentálně vystupuje v seriálu ČT Znamení koně II. Že jí půvab nechybí, dokazuje v televizi i na sociální síti, kam umístila několik svůdných fotek.

Alespoň nějaký hezký pohled pro Tomia Okamuru v poslední době. „V seriálu jsem za intrikánskou potvoru, zatímco jako asistentka jsem hodná holka,“ tvrdí přitom podle Aha! Kočicová, která se objevila i ve filmu Colette.

Její šéf Okamura, který randí s ještě mladší partnerkou Monikou Talašovou, však má v současné době na tváři pořádné chmury. Jeho hnutí Úsvit pohasíná. Došlo k palácovému převratu, proti Okamurovi se postavila většina poslanců z klubu Úsvitu. A to prý kvůli tomu, že má Úsvit jen 9 členů a Okamura nechtěl přijímat další. Spekuluje se však, že jde jak jinak než o peníze.

Nespokojení poslanci se nicméně rozhodli počkat s dalšími kroky ohledně zakládání nové strany až na členskou konferenci hnutí, která se má uskutečnit příští úterý. „My jsme se rozhodli, že jakékoli stanovisko zaujmeme až po členské konferenci, která se bude konat 24. února v deset hodin. Po ní se tady sejdeme a budeme dále jednat o tom, co se bude dále dít,“ uvedl jeden z „pučistů“ Petr Adam.

Drsné výhrůžky: Řezání hlav!

Právě podle Adama přitom „pučistům“ začaly chodit drsné výhrůžky! Klub proto podá trestní oznámení. „Dohodli jsme se ještě na tom, že společnými silami společně jako klub podáme trestní oznámení na neznámého pachatele, který nám poslal velmi brutální výhrůžky, a my nemůžeme tolerovat takovéto chování,“ řekl Adam. „Výhrůžky, že se může nám, takzvaně pučistům, s čímž se my nesmiřujeme, že se nám mohou stát určité nehody a řezání hlav a podobně,“ popsal.

Petr Adam na tiskovce „pučistů“ z Úsvitu, kteří se postavili proti Tomiu Okamurovi Petr Adam na tiskovce „pučistů“ z Úsvitu, kteří se postavili proti Tomiu Okamurovi | Foto Blesk - Ladislav Křivan

Podle Okamury však jednání s poslanci klubu nebylo emotivní a diskutovalo se hlavně o zákonech. O aktuálním problému se podle něj mluvilo na závěr asi tři minuty a o stanovách hnutí prý nepadlo ani slovo. Výsledek členské konference nechtěl předjímat. Poznamenal ale, že jeho „vzbouření“ kolegové mají většinu. „Oni mě mohou i vyloučit,“ podotkl Okamura, který se již dříve do svých kolegů pustil, že se rozhodli převzít hnutí a zlikvidovat ho. Své poslanecké kolegy se však prý bude snažit přesvědčit, aby nezrazovali své voliče.

sores ( 18. února 2015 12:54 )

Moc mu fandím! Je jediný kdo se nebál postavit se vražedným muslimům a cikánům.

aluman ( 18. února 2015 11:16 )

Kde by tenhle hovňousek přišel k Jakuze? Ze zoufalství z dalšího životního fiaska ty krávoviny posílá sám

bloumall ( 18. února 2015 09:46 )

Strana pořádá členskou konferenci, v plné účasti se sejdou ve výtahu.

delila ( 18. února 2015 09:23 )

Fuuuuj, dyť je hnusná

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa