Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vdaná Kočí: S manželem ze seznamky mají líbánky lastminute

Autor: šim - 
21. října 2014
17:35

Nikdo jí dlouhou dobu neřekl jinak než „Blonďatá bestie“. Bývalá poslankyně Kristýna Kočí zmizela z vysoké politiky jako pára nad hrncem a jen, co o ní nebylo dlouho slyšet, stala se z ní vdaná paní. Se svým novomanželem Jakubem Mertlem si nyní užívá svatební cestu.

Kočí se vdávala ani ne po roční známosti. Nového manžela, pojistného matematika a saxofonistu v jedné osobě, navíc našla na seznamce. „Vzala jsem si ho, protože je to nejlepší chlap, co znám, nebylo co řešit,“ komentovala Kočí fakt, že s Jakubem spolu nejsou ani rok.

A jako Kočí nedělala žádné štráchy se svatbou, podobně vyřešili i svatební cestu. Koupili si lastminute a vyrazili na Krétu. Vylidněné pláže jim aspoň poskytly soukromí pro zamilované cukrování a kromě svatby na řeckém ostrově oslavili také Jakubovy narozeniny.

Navíc mají i dost klidu na doladění jejich plánovaného projektu – nové internetové seznamky. Když oni dva se potkali na webu a byla z toho svatba, proč by takové štěstí nemohlo díky jejich službě potkat taky jiné, že?

dandova ( 22. října 2014 08:28 )

dandova ( 22. října 2014 08:28 )

salto ( 22. října 2014 08:21 )

Jde o to, jak dlouho jim ta láska nebeská vydrží a doufám, že Kočí nezklame a opět se tady královsky pobavíme detaily z jejich soužití

frantacizek ( 22. října 2014 04:45 )

z té pitky Kočí se žaludek točí, už ju sem nevalte hň.upi bulvární. Ten matematik nebude žádnej zázrak, pač tohle si spočítal zatraceně zle

obluda.pb ( 22. října 2014 01:01 )

To přece není manželství, u nás je přece jen registrované partnerství, ne?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa