Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Šéfka protokolu najížděla na Hradě na policistu: Vytáhl na ni zbraň!

Šéfka protokolu ministerstva obrany prý najížděla na Hradě na policistu. (Ilustrační foto)
Šéfka protokolu ministerstva obrany prý najížděla na Hradě na policistu. (Ilustrační foto)  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ljš - 
19. května 2014
23:08

Chtěla se dostat do tělocvičny na Pražském hradě, narazila ale na zákaz kvůli summitu prezidentů východoevropských zemí, které tam pozval Miloš Zeman. Podle televize Nova pak ředitelka protokolu ministerstva obrany Štěpánka Nezmarová neuposlechla příkazy policisty, který v místě hlídkoval, a začala na něj najíždět.

V době sjezdu byla na Hradě uzavřená doprava, Nezmarová však chtěla podle policistů do zákazu přesto vjet, aby si mohla jít zaběhat do tělocvičny hradní stráže. Na policistu u zátarasy pak údajně začala najíždět a dokonce ho na kapotě vozu tlačila asi dva metry. Strážce zákona na ni pak vytáhl zbraň.

Nezmarová je podle televize obviněna z násilí na úřední osobě. Případ vyšetřuje Generální inspekce policejních sborů. Zajímá ji zejména to, zda nebyl na přítomné policisty na místě vyvíjen nátlak, protože záhy po incidentu na místo dorazili kolegové Nezmarové z ministerstva, kteří se mohli pokusit svědectví ovlivnit.

Sama šéfka protokolu trvá na tom, že se jedná o nedorozumění. Pokyny policisty prý chtěla uposlechnout, potřebovala ale ještě popojet, protože prý bránila dopravě na přilehlé křižovatce.

sars ( 20. května 2014 07:19 )

 Asi byla omamena svou dulezitosti a nedotknutelnosti,ale polda se mohl branit ,byl ozbrojen..

tarot666 ( 20. května 2014 07:00 )

Nepodala jsem ho hned, protože jsem si myslela, že to policie bude nějak řešit sama a aspoň ho předvolá,řekla smažka co obvinila Mareše

stanislavhahn ( 20. května 2014 06:36 )

Namyšlená kráva.

majojo ( 20. května 2014 03:35 )

Když si kráááva chtěla zaběhat, proč těch pár kroků nedošla pěšky? To musela až před tělocvičnu autem, tam se pak dvě hodiny potila a zase nasedla do auta a odjela, aby nedejpámbu neudělala krok navíc? Pan prezident by jí měl říct pěkně od plic nějaký ten bonmot.

4858 ( 20. května 2014 00:44 )

Ty hysterický ženský se zamlženým mozkem celebrity najíždějí na lidi-věřím policistovi i z vlastní zkušenosti

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa