Incident, který na místě musela řešit policie, se odehrál před státním svátkem, v noci ze 7. na 8. května, v oblíbeném pražském podniku – Harley’s bar. Mareš měl dívku napadnout, když stála se svojí sestrou a kamarádkou u umyvadel na společných toaletách ve VIP zóně.

„Najednou k nám přistoupil Mareš a začal se do nás navážet. Slušně jsem mu sdělila, ať nás nechá být,” řekla Blesku napadená, která si z obavy o svoji bezpečnost nepřála být jmenována. 

Nadávky a bití

V tu chvíli se moderátor – evidentně opilý – přestal ovládat. Dívce prý vytrhl telefon z ruky a hodil jím o zeď. „Se slovy: Na co si hraješ, d*vko! mě praštil pěstí přímo do spánku. Rána byla tak tvrdá, že druhý úder přišel o zeď a já se svezla k zemi,“ řekla zmlácená a ukázala podlitinu pod okem. To nejhorší ale mělo teprve přijít.

„Když jsem se snažila postavit na nohy, přišla další rána, tentokrát do čelisti,“ uvedla šokovaná žena, která se ze strašného zážitku nemůže vzpamatovat a na Mareše zvažuje podat trestní oznámení. V policejní výpovědi, kterou má Blesk k dispozici, stojí, že Mareše od dívek odvlekla zasahující ochranka a napadená pak čekala v zákulisí baru do příjezdu policie a záchranky.

Manažer baru, který byl u incidentu, se odmítl vyjadřovat a Blesku naznačil, že všichni zaměstnanci dostali příkaz mlčet. „Tady vám k tomu nikdo nic neřekne,“ suše sdělil.

Leoš Mareš však celou záležitost popřel se slovy: „Je to nesmysl.“ Přesto se incidentem už zabývá policie. „Případ vyšetřujeme pro podezření z přestupku proti občanskému soužití. Po došetření bude předán příslušnému městskému úřadu,“ řekl Blesku pražský policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Marešovy excesy

Prosinec 2009

Na Silvestra roku 2009 se rozpoutala rvačka mezi moderátorem a podnikatelem Martinem Lainem, který před lety randil s jeho ženou Monikou. „Měl připomínku ohledně Moniky, a to se Lainovi nelíbilo, skončilo to vzájemnou strkanicí, kterou ukončila ochranka,“popsal tehdy svědek incidentu.

Říjen 2010

Pod vlivem alkoholu ruply Marešovi nervy a zkopal a poplival na diskotéce v Pardubicích producenta Ranní show Petra Dzingela. I když se mu moderátor omluvil, on celou věc řešil přes právníky. Státní zástupkyně na 18 měsíců podmínečně zastavila trestní stíhání moderátora i díky tomu, že se s napadeným finančně vyrovnal.

Březen 2013

I v poslední známé rvačce figurovala žena. A ne ledajaká. Leoš se bil kvůli milence Petře Faltýnové (36) s jejím manželem Simonem Šteklem (37) v pražském baru. „No, jednou to přijít muselo. Neřekli jsme si ani ahoj a dali jsme si do huby jako chlapi.“ přiznal Leoš.