Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zemanův muž po rozchodu s první slečnou: Tahle nahradila Kate!

Autor: vlb - 
16. března 2014
16:51

Katko Zemanová, koukej! Tahle kráska tě nahradila v srdci i náruči tvého expartnera, místopředsedy zemanovců Vladimíra Kruliše! A uznáváme, tvůj ex má rozhodně vkus!

Na pátečním koncertě, který uspořádal na Hradě prezident Miloš Zeman (69) k prvnímu výročí svého mandátu, se Kruliš (32) objevil s novou známostí. Sdílný ohledně své partnerky příliš nebyl. Uvedl jen to, že si „oba cení soukromí“.

Blesk ale totožnost krásné neznámé vypátral. Jde o Michaelu (28), kterou Kruliš poznal na vysoké škole ve Zlíně, kde jsou oba na doktorandském studiu. Sexy brunetka tu zároveň přednáší mikroekonomii. Krulišovi prý skromná dívka po bolestném rozchodu s divokou Kate vlila novou krev do žil.

„Jsou zamilovaní až po uši. Od loňského podzimu, kdy se dali dohromady, se Vladimír usmívá ještě víc než kdykoli předtím. Míša je ve Zlíně známá kráska a oběma to tu všichni moc přejeme,“ promluvil za stydlivý pár jejich společný kamarád. Dvojice si páteční koncert užila. „Oba jsme moc rádi viděli pana prezidenta a pozvání pro nás byla čest. Koncert Hudby Hradní stráže byl netradiční, jako překvapení panu prezidentovi zahrála i hity jeho oblíbené skupiny ABBA a odcházeli jsme nadšení,“ uvedl Kruliš.

Proč se rozešli?

Místopředseda SPOZ (Strana práv občanů zemanovci) několik měsíců prožíval románek s dcerou prezidenta Kateřinou Zemanovou (20). Vztah ale ztroskotal. Svůj podíl na tom má nejen dvanáctiletý věkový rozdíl, ale i divoká povaha dcery Miloše Zemana. Ta totiž raději, než aby čas trávila se svým přítelem, obrážela diskotéky a večírky s mladíky.

e.44 ( 17. března 2014 19:56 )

Někde jsem to četla ale proboha nechtěj vědět kde. Drby tohohle typu si nearchivuju

e.44 ( 17. března 2014 19:55 )

Kate je bisexuální a není to žádná novinka ale odkud máš to o Krulišovi? Já o něm skoro nic nevím, ta se ráda poučím.

franckajagrova ( 17. března 2014 19:42 )

franckajagrova ( 17. března 2014 19:41 )

Jak to víš ?

franckajagrova ( 17. března 2014 19:41 )

Dřív měl kluky,protože je to gay..a Kate je lesba !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa