Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Co o politicích hledají lidé na internetu: Je Jourová manželka Babiše?

Autor: lm, Vera Renovica - 
3. února 2014
18:30

Je ministryně pro místní rozvoj Věra Jourová manželka Andreje Babiše, kde přišel premiér Bohuslav Sobotka ke svému úsměvu a jak je to s výrazným zhubnutím ministra vnitra Milana Chovance? Tyto a další zvláštní dotazy si kladou internetoví uživatelé a hledají odpovědi ve vyhledávači. Podívejte se, co občany zajíma nejvíce.

Muž číslo jedna - premiér Bohuslav Sobotka je nyní pod drobnohledem každého, koho zajímá politika. Uživatelé internetu by zejména uvítali nějaké info o jeho manželce Olze, která se na veřejnosti příliš neukazuje. Co dalšího chtějí vědět?

Bohuslav Sobotka (42, ČSSD) Bohuslav Sobotka (42, ČSSD) | archiv Blesku

Lídr hnutí ANO a ministr financí Andrej Babiš bude mít ve správě finance celého státu. Občany ale nejvíce zajímá, zda spolupracoval s StB a kdo je pohledná blondýnka objevující se po jeho boku. Co dalšího internetové uživatele zajímá?

Andrej Babiš (59, ANO) Andrej Babiš (59, ANO) | archiv Blesku

Ministryně pro místní rozvoj Věra Jourová získala ve vyhledávači nálepku exmanželky Andreje Babiše, i když ve skutečnosti na tom pravdy nic není. Google také odpovídal často na otázku, jak je to s jejím zatčením.

Věra Jourová (49, ANO) Věra Jourová (49, ANO) | archiv Blesku

Ministr vnitra Milan Chovanec se pro změnu nezbaví nálepky bývalého otesánka. Poslanec za ČSSD vážil těžko uvěřitelných 175 kilo a internetoví uživatelé jsou touto informací očividně posedlí. Přesvědčte se sami.

Milan Chovanec (44, ČSSD) Milan Chovanec (44, ČSSD) | archiv Blesku

Martin Stropnický svou kariérou na ministerstvu obrany značně rozšířil své pole působnosti. Herectví a dabing už ve vyhledávači netáhne. Lidé se více zajímají právě o spojitost s politikou.

Martin Stropnický (57, ANO) Martin Stropnický (57, ANO) | archiv Blesku

Pavel Bělobrádek před vyhledávačem neskryl svou diagnózu. Na googlu je největší zájem právě o informaci, jak je to s jeho nemocí. Překvapivě se lidé zajímají také o výšku lídra KDU-ČSL. Co dalšího google o místopředsedovi pro vědu a výzkum pověděl?

Pavel Bělobrádek (37, KDU-ČSL) Pavel Bělobrádek (37, KDU-ČSL) | archiv Blesku

Vyjímkou mezi politiky je prezident republiky Miloš Zeman. Ve vyhledávači je zájemn především o vtipná videa s hlavou státu. Ať už jde o slavný spot, kde předvádí aligátora, či parodii vtipálků s názvem "Král Jelimán". Překvapivě se také více lidé zajímají o jeho emanželku než současnou první dámu.

Miloš Zeman Miloš Zeman | archiv Blesku

negomba ( 3. února 2014 21:57 )

Věřím, že některé zvědavce toto může zajímat, leč já k nim nepatřím. Takové věci jako kdo s kým a co a jak.. jdou fakt okolo mně. Zajímá mě majetek ke ketému kdo a jak přišel, zda ho má z prokázaných peněz a líbilo se mi hrozně moc, kdo peníze na získané majetky nemůže prokázat, aby se to zabavilo, neb to nebudou peníze čisté. Zajímá mě co a jak v této republice bude dál, zajímá mne NAPLNĚNÍ slibů kteří politici dali atd atd.. Ale kdo s kým a proč??? Tak to tedy ani omylem, za což se omlouvám Blesku, který si dal s tímto článkem práci.

libuna119 ( 3. února 2014 19:35 )

To jsou samé hovadiny,mě by spíše zajímalo,kde ti "noví,berou prachy na ty svoje baráky.(Ministr zdravotnictví deset melounů!)

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa