Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Komunista Ransdorf cedil svou rudou krev: Boural ve stejné ulici jako minule!

Autor: lvi - 
24. ledna 2014
15:11

Europoslanec za KSČM Miloslav Ransdorf měl opět autonehodu. Dnes ráno do něj zezadu naboural automobil neznámé ženy. Havárie se přitom stala ve stejné ulici, kde Ransdorf boural již před čtyřmi lety.

Incident se odehrál na Libušské ulici zhruba v sedm hodin ráno. Před čtyřmi lety se navíc ve stejné ulici střetl s vozem, když vyjížděl z dvora. Podle Ransdorfa se ale tentokrát nejednalo o nijak závažnou událost. „Stál jsem na světlech, byla červená. Najednou do mě najela paní, co jela za mnou. Silnice byla zledovatělá, to se stává,“ řekl Ransdorf Blesk.cz s tím, že celou událost ani nehlásil policii, jelikož škoda nepřesáhla dvacet tisíc korun.

Europoslanec krvácel

Komunistický partajník nicméně při nehodě procedil trochu své rudé tekutiny a poranil si ruku. „Když jsem ohledával místo střetu, tak se auto paní pohnulo a přiskříplo mi ruku mezi plechy. Trochu jsem krvácel, ale nic to není. Ovázal jsem si to,“ uzavřel Ransdorf.

Miloslav Ransdorf je nechvalně známý svými častými autonehodami. Jen od roku 2007 způsobil vlastní vinou tři nehody na území ČR, z nichž dvě skončily zraněním chodců. V jednom případě údajně řídil opilý. Letos v lednu byl navíc novináři přistižen, jak za volantem za jízdy drží v ruce mobilní telefon, což je zakázané a rozptyluje řidičovu pozornost.

jjanecek ( 29. ledna 2014 07:37 )

Zato tobě řidičák dali,ani jsi nemusel dělat autoškolu.Tatínek komunista to zařídil.Ransdorfa se zastáváš,protože jsi stejný řidič jako on,a každou chvíli autem bouráš ploty.Tvůj tatínek jezdí jen když má v krvi nad tři promile alkoholu.A to má denně.Proto už naboural tolik aut,že to na prstech rukou,ani nohou už nespočítá. Je to zajímavé.Čím větší komunista,tím větší notorik.

jjanecek ( 25. ledna 2014 07:56 )

Na komunistických schůzích se ukrutně chlastá.Měli by s tím komunisté něco dělat.Jednou byla po komunistické schůzi v Ředicích taneční zábava a podnapilý komunista Jiří ... obtěžoval návštěvníka taneční zábavy,a neustále mu důrazně sděloval:Já jsem komunista!!!Na toto mu dotyčný odpověděl:No to se máš teda čím chlubit,Ty m_gore.Rozzuřený komunista začal opakovaně vykřikovat:Já mu do d-žky,já mu dám do d-žky.Za pár let dal někdo do d-žky jemu.

zjarda ( 24. ledna 2014 22:10 )

Nikde nic nevidím o drtivé většině. Píšou, že často bourá a od roku 2007 zavinil 3 nehody. Kolik jich měl zaviněných druhou stranou nebo kolik jich měl celkem nepíšou.

jjanecek ( 24. ledna 2014 20:19 )

Opilci toho nakecají,když mají upito.Může tvrdit co chce,co slíbí to stejně nesplní.Je to komunista.A komunisté jsou prolhaní.

jity ( 24. ledna 2014 19:53 )

Vždyť přece tvrdil, že už za volant nesedne, má cukrovku a je po mrtvici. Měl se nechat vozit, ale holt chudák na to nemá, když se tak zadlužil.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa