Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Samuraj Okamura krmil přítelkyni čokoládou! Trénoval na svatbu?

Autor: lvi - 
15. ledna 2014
15:04

Fakt, že předseda hnutí Úsvit, poslanec a podnikatel Tomio Okamura je ozdobou doslova každého většího večírku v Praze, je dobře známý. Stejně jako to, že si svou přítelkyni Moniku Talašovou pořádně hýčká. Okamura krásné Monice otevírá dveře nejen do společenské smetánky, drží kabelky a výjimkou není ani její "krmení".

Svůj povedený kousek předvedl v úterý na čtyřicátých narozeninách zpěváka Jarka Šimka. Okamura svoji přítelkyni doslova nakrmil minidezerty z čokolády, které pár objevil na baru. Trénuje snad na tradiční svatební krmení polévkou s játrovými knedlíčky?

„Svatbu nechystáme, ale máme se moc rádi. Chováme se tak doma, tak proč se na veřejnosti přetvařovat. Lidé, kteří mne znají, vědí, že je to u mne přirozené chování. Navíc přetvařování by mne stálo spoustu sil, které musím vrhnout jinam, například do politiky,“ řekl pro Blesk.cz Okamura.

Okamura: Měnit ženu nehodlám!

Ačkoli politická kariéra Tomia Okamury strmě roste, on sám prý zůstává pevně nohami na zemi, a to i v soukromém životě. „Víte, já se pohybuji v médiích přes patnáct let. Jsem zvyklý na pozornost a myslím, že se mnou politika nemůže nikterak zamávat jako s některými kolegy, kteří doslova „zblbli“ z moci, vyměnili přítelkyně, popřípadě manželky a začali žít jak puberťáci. To je totálně nedospělé a mě osobně to není vlastní. Navíc jsem se svojí přítelkyní více než spokojený a jsme spolu například i přes mé celé senátní působení,“ uzavřel Okamura.

O devaténáct let mladší Monika se vzhledem ke svému věku stále věnuje studiu - navštěvuje Vysokou školu ekonomickou v Praze, kde studuje dvě fakulty současně. S Okamurou se prý seznámila přes sociální sítě, kde si zprvu začali jen psát.

zabibol ( 15. ledna 2014 20:35 )

Rákosák Tomio Fukušima je ozářený tou mladou dámou nebo plutoniem?

annakarenina ( 15. ledna 2014 16:49 )

A co takhle dedecek s vnuckou? To vypada prirozene, ze? Chce to, pani Anko, jeden metr.

anka ( 15. ledna 2014 16:23 )

prirozene spolu nevypadaji....ale jako tata s dcerou...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa