Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Náruživá dračice Karla Schwarzenberga: K hospodským hrátkám ji svedla bisexuálka!

Autor: Jan Exner - 
28. listopadu 2013
05:02

Ví vůbec exministr zahraničí Karel Schwarzenberg (75), jak to má se sexuální orientací jeho dračice Jana Vopěnková (25)? Fotky, které od čtenáře získal Blesk, ukazují, že blonďaté knížecí afrodisiakum nehledí nejen na věk, ale ani na pohlaví. Vlastně hledí, a to pěkně zblízka…

Schwarzenbergův zajíček, nebo spíš neukojitelná ramlice, jak ji označila módní policistka Blesku Františka, prý tuhle lesbickou show na hospodském ubrusu předvedl gratis. Snímky pocházejí z odvázané párty v restauraci v Lubenci, tedy nedaleko od Janiny rodné Nepomyšle. „Byla to taková letní uzavřená akce v hospodě, která už nefunguje,“ uvedl náš čtenář.

K akci došlo k ránu. „Bylo zamčeno, už nás tam bylo asi jen šest. Jedna z holek tvrdila, že je bisexuální. Nechala se vyhecovat, ať nám to předvede se ženou, a Jana se ochotně přidala,“ popsal pozorovatel nemravných hrátek. „Byla to hardcore lesbická show se vším všudy,“ zhodnotil výkon Schwarzenbergovy přítelkyně s kamarádkou.

S knížetem si mladá žena jistě polepšila. Zatímco teď uléhá v hedvábí, v Lubenci si to s druhou dívkou rozdávala na shrnutém špinavém ubrusu, typickém pro restaurační zařízení nižší cenové skupiny. A místo začouzeného stropu možná nyní zespodu kouká na nebesa nad urozenou postelí.

Jana se shodou okolností narodila v roce, kdy se Karel rozvedl s manželkou Therese (73) kvůli její nevěře (o 10 let později se opět vzali)…

Už se zahaluje

Zatímco ještě počátkem týdne byla Vopěnková na internetové sociální síti Facebook pod svým jménem, nyní už se skrývá pod jiným – Tamara Zavadilová. Také už se tolik nevytahuje svými provokativními pózami. Stáhla například fotku, na níž jsou vidět i její kalhotky. Teď už veřejně vystavuje jen svůj krk či paže.

636178 ( 28. listopadu 2013 11:43 )

topolanek a spousty dalsich,moje kamaradka co dela na namesti miru v privatu taky blond ho suka uz tri roky a vedej to vsechny co tam pracujou,kdyby chtela uz by ho nafotila jenze ti fotki by pak blesk stejne nepustil pokud by to sam topol nechtel jasny,no a?

reggina ( 28. listopadu 2013 11:33 )

Zaslouzi si kazdou korunu, sahnout na tohle a jeste tam.... dole.... Brrrrrrrr

japos22 ( 28. listopadu 2013 11:33 )

Tak jmenuj ty jiné politiky - to je velmi zajímavé

636178 ( 28. listopadu 2013 11:33 )

to sice jo ale aby se o ni psalo v blesku musi to on nejenze dovolit shwanc. ale taky zaplatit redaktorum,nemysli ze ty snim vyfotis a budou pak psat o tobe,tak to nefunguje,blesk je mafie,znamena ze dedek tuto reklamu CHCE!a je rada predevsim ona ze vzbudila takovou pozornost!

reggina ( 28. listopadu 2013 11:27 )

Nevyfotil se

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa