Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Karlova kněžna Jana mění identitu? Říkejte mi Tamara!

Autor: ljš - 
27. listopadu 2013
19:03

Toužila po luxusu a slávě, když ji ale dohnala její bouřlivá minulost, stáhla se Jana Vopěnková, kterou šéf TOP 09 Karel Schwarzenberg v sobotu vyvedl na předávání slavíků, do ústraní. A dokonce si na facebooku změnila jméno!

Tamara Zavadilová, tak se nyní divoška Jana na sociální síti jmenuje. Jenže pozdě bycha honit, obsah jejího profilu už se dávno dostal na stránky novin. Další fotky z nočních diskotékových orgií, na nichž se nechává osahávat partičkou mladíků, na sebe nenechaly dlouho čekat. Dnes k tomu všemu přibyla pečlivě zdokumetovaná lesbická show.

Mladičká Jana tak musí doufat, že si kníže Karel s její pověstí a divokou minulostí hlavu lámat nebude a dál jí bude dopřávat svou přízeň. Jak prozradila Janina kamarádka, špatně se s ním rozhodně nemá. „Pochlubila se, že je velmi štědrý, za ty dva měsíce už prý do ní vrazil asi dvě stě tisíc,“ práskla novinářům.

Možná je však důvod změny jména Schwarzenbergovy krasavice mnohem prostší. Kněžna Tamara zní mnohem vznešeněji než Jana z Nepomyšle, nemyslíte?

hu3hu ( 29. listopadu 2013 12:23 )

nikdo nic nezavidi prepanaboha ti fotki s hospody a slavika nejsou ani spolecny,dedek s ni a ni nic nemel,a ted od ni utika

jehla_tce ( 29. listopadu 2013 12:19 )

TvL, jdi s ku.r.v.ou na kafe a pokecej si s ní Uvidíme jak na to bude reagovat tvoje okolí. Určitě ti budou tvrdit jak je to v poho a nikdo ti neřekne ani křivou hlásku. Co si zaseješ, to sklízíš, jednoduchý jako facka.

hejhej ( 28. listopadu 2013 22:45 )

luc.puc. Až utichne kauza kolem knížete a jeho cou.ry, opět vystartuje s informacemi primitivní Rychtář a alkoholička.

hejhej ( 28. listopadu 2013 22:44 )

Karel je politik, veřejný činitel, tak by se neměl veřejně vystavovat s co.urou. Hlásají o morálce a sami se chovají jako hov.ada

sabartnok ( 28. listopadu 2013 22:03 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa