Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Schwarzenberg si nabrnknul dvacítku: Kráska od knížete to ráda divoké!

26. listopadu 2013
16:00

Schwarzenbergova princezna z Nepomyšle není žádná křehká dívka. Vesnice u Prahy byla Janě Vopěnkové (25) vždycky malá. Hned jak to bylo možné vyrazila do "velkého světa". Její záměr byl jasný. Jako noční dravec se na lov vydávala až po západu slunce. Kořist byli bohatí muži. Kariéru zlatokopky dotáhla až na vrchol. Přespává v domácnosti samotného knížete.

Schwarzenberg si Janu odvedl domů po udílení cen Zlatý slavík. Co se dělo pak, odmítají oba prozradit. Když se Blesk zeptal, jaký je mezi nimi vztah, kníže řekl, že do toho nikomu nic není.

Podle kamarádky se se Schwarznebergem seznámila hned po maturitě. Zašla za ním v jednom hotelu s tím, že nemá práci. Po chvíli ji kníže poslal SMS. Dnes už se nedostatku finančních prostředků nebojí.

Schwarzenberg umí svou divokou přítelkyni náležitě ocenit. „Pochlubila se, že je velmi štědrý, za ty dva měsíce už prý do ní vrazil asi dvě stě tisíc,“ tvrdí jedna z Janiných kamarádek.

stefanek ( 27. listopadu 2013 14:09 )

LIDI DELAJI S VAS VOLY PISE SE JEN O TECH ZA KOHO ZAPLATILI REDAKTORUM BLESKU,TOT VSE

stefanek ( 27. listopadu 2013 14:07 )

te same povahy povahy je zpevacka TACHMINA syoutube ale o ni se nepise v blesku je zakazana K.VAGNEREM,ta sukala taky za flasku i PEPIKA KOKTU I CELY SOUBYZNYS I VAGNERA I POLITYKA,o tehle se pise jen proto ze je zaplacena redaktorum aby o ni psalo,dennodenne, slavny maji kurvy ale nepise o nich o tehle jo protoze to tak oni sami chteji,tot vse navic dokud bude takto velkej ohlasa psat neprestanou

olguska ( 27. listopadu 2013 06:43 )

neni hnusna má jen atypické rysy

olguska ( 27. listopadu 2013 06:10 )

nezáviďte, prezidentem se naštěstí nestal, s manželkou mají celý život volné manželství, tak ať si zadovádí, když to holka snese, musí být celej vyuzenej, hlavní copak na to Ester Janečková jeho hlavní propagátorka

luder ( 27. listopadu 2013 03:04 )

Já bych z toho nedělala až takovou senzaci. Je už to věkovitý člověk, ten ji tak může akorát tak vyfajfkovat!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa