Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zeman: Je poněkud komické, že politici z ČSSD schůzku v Lánech tajili!

Autor: shp - 
5. listopadu 2013
07:35

Prezident Miloš Zeman se poprvé vyjádřil ke schůzce v Lánech, kterou nejdřív zatajovali členové ČSSD, aby ji posléze přiznali a usvědčili se tak ze lži. Sám to považuje za poněkud komické, řekl Právu.

Zeman podle svých na lánském setkání zopakoval, že pověří sestavením vlády politika, kterého mu doporučí sama ČSSD. „Za prvních osm měsíců svého mandátu jsem vyhověl žádosti prakticky všech politiků, kteří se se mnou chtěli setkat. Ať už to byl Bohuslav Sobotka, Michal Hašek, Jeroným Tejc, Zdeněk Škromach nebo kdokoliv jiný. V této praxi budu pokračovat, protože je povinností prezidenta těmto žádostem vyhovět. A to je i případ lánské schůzky,“ řekl Zeman listu.

Je to absurdní utajovat

„Já sám pokládám za poněkud absurdní jakoukoliv schůzku utajovat,“ dodává hlava státu jasně. Politici z ČSSD ale byli jiného názoru. „Podívejte, já přece vím, kde se pohybuji a kde se nepohybuji. Když vám říkám, že schůzka nebyla, tak prostě nebyla. Jestli někdo tvrdí opak, ať vám to dokáže,“ tvrdil nejdřív zarytě Michal Hašek.

Jak Hašek otočil

Jenže když o „tajné schůzce“ vše prasklo, okamžitě otočil i s dalšími jejími účastníky. "Vzhledem k tomu, že jeden z účastníků tuto dohodu nedodržel, schůzku potvrzujeme. Kategoricky odmítáme jakoukoli interpretaci této schůzky jako údajné přípravy tzv. puče v ČSSD," stálo ve společném prohlášení.

Sám Zeman však účastníky schůzky nepovažuje za pučisty!

aluman ( 6. listopadu 2013 08:47 )

Nereaguji podle nicků, reaguji podle toho co je napsáno, nicky prakticky ignoruji. Podle tvého hloupého napadání mimo debatu se dá usoudit, že jsi také nějaký podivný mudrlant a chudák, co napadá bez zjevné příčiny. Zkus napsat něco alespoň tak chytrého, jako ten tebou opovrhovaný andreslawicky a nebudeš mu muset závidět mé kladné reakce a hloupě si vymýšlet, že tě napadám, jelikož já i nesouhlas vyjadřuji slušně, což by za napadání považoval pouze hlupák, co nesnese kritiku.

kakakajka ( 6. listopadu 2013 08:44 )

Od prvního dne pan prezident jedná jako smyslu zbavený ve stylu starých drben, To, co udělal s Nečesem je toho hrubým důkazem. A Hašek, který se navážel do Nečase je ještě horší..Nevěrný a odsuzoval..To není náš pan prezident, ale hodně velký intrikán. A stálo nás to demokracii, kterou jsme si tolik přáli. Co bude dál?

salto ( 6. listopadu 2013 07:30 )

Aluman je jeden z těch, kteří si zastávají a obdivují myšlenky toho rozpolceného chudáka, který má utkvělou představu, že je někdo jiný (andreslawicky). Mě ondynojc napadl ještě s dalším chudším na duchu jenom proto, že jsem napsal - proč si myslím, čím větší pravičák, tím větší hulvát?

minehava ( 6. listopadu 2013 04:02 )

Mně,vy dva debilkové umanutí(i s titulama),nemusíte poučovat o frázích.Ale japos,abys nedopadl jako pan prezident,ten už pro samé chrlení bonmotů zapomněl myslet.  

blooroses ( 5. listopadu 2013 23:05 )

Dost hloupý názor, že by snad obliba moře a určitého podnebí měla nějakou přímou souvislost s povahou, charakterem, názory.....snad jen že mezi lidmi žijícími u moře je větší koncentrace flákačů. Pokud si skutečně pamatuješ například oposmlouvu, kufříkové aféry, Český dům, D47, Mosteckou US, Sevapharmu, H-Systém, Olovo, Bamberk, Lesy ČR, IPB, Ruský dluh, Štiřín, Chemapol a další, je s podivem že jsi stále ochotný psát o Zemanovi jako o schopném politikovi a ne všehoschopném gaunerovi, navíc v současnosti konajícím díky alkoholizmu bez jakýchkoliv zábran, tedy i dost hloupě a průhledně. Co tvrdí Karel Schwarzenberg mě nezajímá, pokud to vůbec kdy řekl, sám dokáži posoudit to co vidím a slyším a dokáži si dát věci do souvislostí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa