Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Fašistická ku*vo a špíno: Černochová (ODS) to pořádně schytala. Od mladého komunisty?

Exposlankyně Černochová to pořádně schytala: Údajně od mladého komunisty
Exposlankyně Černochová to pořádně schytala: Údajně od mladého komunisty  (Autor: archiv Blesku)
Autor: simao - 
11. října 2013
15:15

Exposlankyně a partnerka policejního šéfa Červíčka Jana Černochová dostala e-mail plný nenávisti. Kdosi jí v něm označuje za fašistickou ku*vu, pí*u, špínu a podobně. A vyhrožuje fyzickým násilím. Černochová má podezření, že zprávu poslal jeden mladý komunista. KSČM se však od této provokace distancuje. Čím si Černochová hrubé urážení "zasloužila"?

"Je neuvěřitelné, že se někdo k takovým odpornostem může snížit. Na to nemám jak reagovat," řekla vyděšená exposlankyně Černochová (ODS) Právu v reakci na mail, který jí došel. A který partnerka šéfa policejního prezidia Červíčka zveřejnila na sociální síti. Mělo jít přitom o odvetu za to, že coby starostka Prahy 2 poslala policii zasáhnout na shromáždění mladých komunistů. Konalo se v úterý na Náměstí Míru, podle Černochové tam však policie dorazila sama od sebe.

Mladí komunisté na tahu Prahou

Akce mladých komunistů v Praze přitom vyvolala pozdvižení. Jako by se vrátili o 75 let zpět, připojili se mladí komunisté k mezinárodní mírové koloně "Třídní boj namísto světové války". Transparenty vyzdobili své alegorické vozy a vyrazili. "Upozorňujeme na stále aktuální nebezpečí fašismu a války, přímo spojené se současnou kapitalistickou krizí, která dopadá na většinu obyvatel naší země," tvrdil Blesku Milan Krajča, který za pražské komunisty kandiduje do Sněmovny.

"Přes dva zákazy vjezdu najeli přes tramvajové koleje a před chodník s náklaďákem před kostel, kde za chvíli začínala bohoslužba. Řvali něco v němčině, měli vlajky s hákovými kříži. V tu chvíli jsem ani nevěděla, že to jsou mladí komunisté. Policie už tam dávno byla," tvrdila však v Právu Černochová, že celá akce rozhodně nebyla nijak poklidná. Schytala to však po e-mailu. A myslí si, že ví, kdo jí ho poslal. Údajně jakýsi Aleš Rozsíval, mladý komunista z Prostějova.

Nenávistný e-mail, který přišel exposlankyni za ODS a starostce Prahy 2 Janě Černochové Nenávistný e-mail, který přišel exposlankyni za ODS a starostce Prahy 2 Janě Černochové | Facebook

KSČM se distancují, Zemana mladí komunisté zděsili

"Tahle organizace má tendenci chovat se nesmírně agresivně. Jejich způsob komunikace je hrůzostrašný, jejich vulgarismus odsuzujeme," vzkázal na adresu mladých komunistů člen KSČM Alexander Černý. Mladé komunisty přitom nemá v lásce třeba ani český prezident. "Párkrát jsem viděl vystoupení svazu mladých komunistů - i když jsem poměrně otrlý člověk, tak děs a hrůza, která na mě z těchto vystoupení hlubokých neostalinistů vyplývala" říkal Zeman v září, když vysvětloval, že KSČM by v Česku generační obměna nejspíš neproměnila nijak pozitivně.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

japos22 ( 11. října 2013 19:52 )

Takovými nadávkami každý ze sebe udělá jen blbce, i kdyby to byla pravda

spenatky ( 11. října 2013 19:07 )

Mladý soudruh předvádí, jak vypadá inteligence levicového voliče.

spenatky ( 11. října 2013 18:59 )

hoflhofl je nemytý, smradlavý prase. Taky trochu šptochu. Jen nevím, co je na tom pravdy, ale podle tebe trochu jo.

ivoadler ( 11. října 2013 18:31 )

Koukám, že je velkou módou žít na psí knížku. Ani pan policejní prezident nespěchá do chomoutu. Celá generace si říká: zkusíme to a uvidíme. když to nepůjde, zkusíme to s někým jiným. Někdo to takhle může zkoušet celý život. Proč jsou mladí komunisté agresivní? Protože žijí v tvrdých podmínkách! Ta jejich reakce asi není zcela adekvátní, ale je pochopitelná. Od budoucnosti nečekejme žádnou selanku. Krize společnosti trvá dál.

y1xcvbnm ( 11. října 2013 17:52 )

" Z " GRAMATIKOU SI PISATEL HLAVU NELÁME

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa