Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Bezstarostná jízda Kateřiny Zemanové (19): Nápadníka si odvezla autem!

Autor: vr, dat - 
30. září 2013
12:13

První slečna Kateřina Zemanová (19) byla celé léto neutěšeně singl. Po akci, kde korunovala macaté královny krásy, si ale naložila chlapa do prezidentské limuzíny!

Reportérovi Blesk.cz řekla, že tento mladík rozhodně není její vyvolený. „Nevím, jak jste na to přišel, že mám přítele. A o soukromí se nebavím,“ reagovala.

Jenže… Po jejím boku jsme stejného chlapce přistihli už v minulosti, a ani tentokrát se od ní nehnul ani na krok. Spolu pak nasedli do státní »audiny«, kterou má Katka k dispozici, a odjeli neznámo kam.

Kateřina předtím chodila s místopředsedou SPOZ Vladimírem Krulišem (31), kterého jí schvaloval i táta, prezident Miloš Zeman (69). „Nepoznala jsem v jeho generaci slušnějšího člověka, než je on,“ řekl Blesk.cz. Vztah ale neunesl věkový rozdíl a Kruliš rozšafné Káče nestačil…

Ať žijí boubelky!

Kateřina řekla, že vnímá nemoci příjmu potravy jako vážné téma, kterým se chce zabývat. A tak i činí. V sobotu večer korunovala vítězku soutěže Full of Beauty (v překladu »plná krásy«) a dokonce ji pomáhala vybírat coby porotkyně. Užila si i volné disciplíny soutěžících, mezi něž patřil třeba kankán!

 

matlafous ( 30. září 2013 16:01 )

tak za prve není to není to žádná Kate ale obyčejná rozmazlená namyšlená slepice která si žije nad poměry a neví co bych chtěla ....já bych jí dal auto!!!! leda tak koloběžku...je to typycký zemanovský produkt to se jí nedá upřít

luc.puc ( 30. září 2013 14:45 )

Neměla by se Kateřina (!) třeba takhle náhodou začít taky učit? Pokud to dobře počítám, letos ji čeká maturita ne? Nebo to už automaticky bere jen jako formalitu že když je taťulda prezident tak se to všechno udělá nějak samo????

e.44 ( 30. září 2013 14:10 )

Nikdo po ní nijak zvlášť nejde. Sama se vnucuje. Sama bulvár ochotně zásobuje. V tom je jako Džambulka

komentator ( 30. září 2013 14:04 )

Nemáš pravdu. SPOZ (dle výstižné přezdívky Strana Přátel Opilce Zemana) je naprosto nevolitelná! Chování prezidenta a jeho dcery jsou důkazem toho, že Zemanovi a těm jeho poskokům ze SPOZ nelze věřit ani pozdrav "Dobrý den"

komentator ( 30. září 2013 14:01 )

Ve Skandinávii, která je velkým vzorem "levicového" prezidenta Zemana, např. v Norsku jezdí norský král a jeho děti na kole. Velmi skromně se chová i švédská kralovská rodina. Děti a vnoučata královny Sylvie jsou slušné a skromné! Žádné luxusní limuzíny a ochranka! Co kdyby Zeman méně žvanil a spíše svým slušným chováním šel spolu se svojí dcerou (hrající si na celebritu) dobrým příkladem ostatním?!?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa