Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

To je ale ostuda, pane premiére! Rusnok při blahopřání spletl Koreu s Německem

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: sch - 
11. září 2013
12:02

Být v demisi nejspíš pro některé znamená pohoda, klídek a tabáček. Ale není to tak! A pozor by si na to měl dávat i samotný premiér. Jinak to totiž bude ostuda za ostudou. Stejně jako v jeho chybném blahopřání!

Jak se říká – dvakrát měř, jednou řež. A protože pan premiér Jiří Rusnok dvakrát neměřil, tak si uřízl pěknou ostudu! Ač s dobrým úmyslem, tak se znemožnil nejen před samotným adresátem, teď ale i před celou zemí!

Daniel Havel, kterému premiér Rusnok blahopřál za výborný výsledek na MS v Německu, pověsil dopis, který Rusnoka usvědčuje, na facebook. Premiér blahopřeje, ale spletl si Jižní Koreu a Německo!

Scestné přání

„Milý Danieli, mám opravdu velkou radost, že Vám mohu gratulovat k Vašemu fantastickému úspěchu na mistrovství světa v jihokorejském Čchungdžu,“ píše se v dopise.

Reakce na sebe nenechala dlouho čekat

„Velice děkuji panu předsedovi vlády Jiřímu Rusnokovi za gratulaci za mé fantastické výsledky na MS v jihokorejském Čchungdžu – škoda jen, že naše MS bylo v německém Duisburgu, tak snad příště,“ napsal Daniel Havel na facebooku pod fotku přacího dopisu.

xxyy ( 11. září 2013 15:48 )

Každý to vědět nemusí, většina lidí tuto znalost ani k ničemu nepotřebuje, ale věřím, že na rozdíl od Rusnoka, kdyby je okolnosti donutili se k tomu vyjádřit, informace si seženou a nebudou se trapně blamovat jako on.

rudyptak48 ( 11. září 2013 15:46 )

Už má z toho NERVu asi nervy v kýbli.

mortis69 ( 11. září 2013 15:39 )

Co furt poradci?To zase v návalu vzácné střízlivosti vypotil velmi důležitý dokument a Bleskáči se toho hned chytli

kukuku ( 11. září 2013 15:35 )

Hlavně že většina těch, co sem píšou, neví jaký je rozdíl mezi veslováním a kanoistikou a zeptat se jich, které z těch dvou současně probíhajících mistrovství bylo v Německu a které v Jižní Koreji - budou z toho paf.

xxyy ( 11. září 2013 15:16 )

Tomu bych i věřil, že Rusnok je taková srágora, co ani neví co má dělat a co se sluší, takže za něj museji nejen agendu, ale prakticky všechno, děla úředníci. Rusnoka zřejmě ani nenapadlo, že by měl nějaké blahopřání napsat, natož aby se zmoh ho nadiktovat a o čtení toho co podepisuje se nám taky asi může jenom zdát, takže nám může vlastně všem i pěkně zavařit, když mu nějakej vykuk podstrčí k podepsání nějakou úžasnou "vychytávku". Rusnok je zkrátka nekompetentní násoska

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa