Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Zeman i Rusnok si na Živitelce dali do nosu: Jaký prezident, takový premiér

Autor: hra - 
31. srpna 2013
15:22

Jsou dlouholetí kamarádi a rozhodně to nezapřou ani při oficiálních návštěvách. Jihočeská výstava Země živitelka se proměnila v občerstvovací stanici obou politiků, kteří se zde výborně nejen nadlábli, ale hlavně napili. Jen s třídenním odstupem.

Jaký prezident, takový premiér. Chtělo by se říci při pohledu na dárkové koše s pochutinami, které dostal ve čtvrtek na výstavě Země živitelka prezident a v sobotu premiér. V jednom se ale situace lišila. Rusnoka téměř nikdo nevítal.

Zatímco Zemanova ochranka se musela rázně prodírat davem, aby návštěvníci Miloše Zemana nezavalili, premiér projížděl v kočáře místy bez povšimnutí. Zahájil sice na největší agrovýstavě v Česku dožínky a procházel některými pavilony, ze stánkařů mu ale ve srovnání s prezidentem potraviny nabízel k ochutnání málokdo.

Rusnok se tak nemusel obávat o svoji figuru. Neodolal pouze pálence a chlebu se sádlem a škvarky. S prázdnou ale neodjížděl. Dostal řadu lahví alkoholu a dárkových košů, které mu věnovali agrárníci, jihočeští výrobci a potravinářská komora.

enriko ( 2. září 2013 19:30 )

Rusnok se také zvětšuje před očima. Přibírá jako moje německá doga, tři kila týdně.

enriko ( 2. září 2013 19:27 )

Ale no tak vzpamatuj se, hulváte. Klaus na turistice, Klaus na lyžích, na tenisu to jo, ale nikdy s chlastem v ruce s mastnou bradou. Zeman buď padající, chlastající, přežírající se, nebo v gumovém člunu na rybníce. prostě každý je jiný.

cujevuxo ( 1. září 2013 19:26 )

to že si už deset let nic nepamatuješ je tím, že máš alzheimra, důchodče vypatlanej, no, snad se k tomu ještě nepoch.cáváš a nepos.ráváš jako tvůj guru kníže,

rudyptak48 ( 1. září 2013 12:02 )

Někdo má chuť na dobré jídlo a pití, někdo se zbytkem semena utíká za paní Nagyovou...

enriko ( 1. září 2013 11:04 )

Ale já nepíšu o poslancích ale o prezidentech.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa