Pátek 10. května 2024
Svátek slaví Blažena, zítra Svatava
Polojasno 18°C

Zeman nešika: Na Sněžku džípem, pak problém se zipem!

Autor: sch, vr - 
12. srpna 2013
11:05

Při Svatovavřinecké pouti vyšplhali prezidenti Václav Klaus (72) a Miloš Zeman (68) na Sněžku. Jenže každý jinak, zatímco exprezident šel pěšky, současná hlava státu vyjela džípem. A o tom, že Zeman nebyl ve zcela výborné kondici, svědčí i to, že mu zapnout bundu musel jeho tajemník!

Pomocník, rádce, dobrý společník. Jaroslav Hlinovský (56) je pravou rukou prezidenta Miloše Zemana, doprovází ho téměř všude, nápomocen je takřka vždy.

A hodil se i v sobotu, když vystupovali na Sněžku, kde se Zeman setkal s exprezidentem Klausem. Aby ho neofouklo a mohl si dát pivečko a cigaretku v Luční boudě, potřeboval zapnout bundu.

Jenže to se mu příliš nedařilo, nervy má zřejmě špatné i v palcích horních končetin. Naštěstí byl po ruce tajemník, který mu bundu zapnul. Podívejte se na vtipné momenty ve videu!

Džíp kvůli palci

Prezident Zeman se nechal na vrchol Sněžky vyvézt džípem kvůli zdravotním problémům. Špatné nervy v chodidle, konkrétně v palci, mu způsobují problémy při chození, proto by na vrchol po svých asi ani nedokázal vystoupat.

Video  Zemanovi musel se zapnutím bundy pomoct tajemník Hlinovský  - Blesk - Vera Renovica
Video se připravuje ...

dzery ( 13. srpna 2013 08:11 )

pelagie ( 13. srpna 2013 07:44 )

A ty naopak s celou tvou b.l.b.o.u palicí

andreslawicky ( 12. srpna 2013 15:47 )

Měl ale maskoval to za bolavé nohy

andreslawicky ( 12. srpna 2013 15:46 )

Tak mám tam vše co potřebuji k pohodovému životu a k podnikání

andreslawicky ( 12. srpna 2013 15:45 )

Naprostý souhlas a co víc například Norsko má soběstačnost skoro ve všem energie a hlavně ropa my nemáme vůbec nic drahé uhlí z OKD které nemá šanci konkurovat a ropy máme tolik že s tím nenaplníme ani zapalovače

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa