Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Prezidenti na Sněžce: Klaus si to vyšlápl pěšky, Zemana vypískali. Pak si dali pivo

Autor: sch, ČTK - 
10. srpna 2013
14:29

Jeden vyšlapal pěšky, druhého musela přivést horská služba v džípu. Exprezident Václav Klaus a současná hlava státu Miloš Zeman se setkali na vrcholu Sněžky, kde si dali pivo, Zeman do toho ještě cigárko. Asi se potřeboval posilnit poté, co ho dav demonstrantů vypískal!

Ego Václava Klause asi výš být nemohlo, teď si ho ale trochu polechtal tím, že trumfnul současnou hlavu státu a na Sněžku vyšlapal pěšky. Zeman totiž kvůli zdravotním problémům musel jet džípem horské služby.

Vypískali Zemana

Zemana navíc na vrcholu Sněžky čekalo překvápko v podobě davu demonstrantů, kteří ho vypískali! „Miloši Zemane, vás tady nechceme! Krkonoše vás nevolily, nemáte tady co dělat!“ pokřikovali aktivisté.

Klaus odmítl ODS

Klaus se cestou dokonce stihl vyjádřit k nápadu ODS o jeho zapojení v přípravě na předčasné volby, jak včera avizovala Miroslava Němcová. "Moje angažmá v této straně, nebo jakkoliv u této strany, nepřichází v dnešní době v úvahu," řekl dnes novinářům.

Utrum s kouřením

Zeman si pěkně pošmakoval. K obědu dostal hned několik dobrůtek najednou. Začal pstruhem jako předkrmem, pokračoval játrovou polévkou a završil pečenou kachnou. Oběd nebyl ale jediným potěšením. S Klausem si dali na vrcholu pivo, ke kterému samozřejmě nechyběla cigareta. Nikoliv ale v Luční boudě, kde je kouření zakázáno!

Nechtěli ho ubytovat

Na Zemana kromě horské služby byl (ne)připravený i penzion Modřín. A to v negativním slova smyslu. Nejspíš jeho majitelé volili v přímé volbě jiného kandidáta, protože ubytovat současnou hlavu státu odmítli! „Pokud sem přijde 70 lidí a omezovali by naše hosty a naše politické cítění, můžeme tu akci odmítnout,“ říká v rozhovoru pro Novu Filip Palla, syn majitele penzionu.

kalnormin1 ( 12. srpna 2013 09:09 )

Kde vidíte demonstrující dav ? Jeden hajlujicí moula s píšťalkou a žádné sborové skandování nebylo. Pusťte si záznam a zjistíte, že ten inženýr s píšťalkou nerozhodil Zemana ani omylem, protože nějaký Joukl na presidenta nemá. Názor můžou mít lidi různý, ale ta zdvižená pravice mi na tom nesedí.

filuska77 ( 11. srpna 2013 14:37 )

Překvapuje mě, že dneska by si každý s každým tykal a kritizoval nejlépe veřejně a hulvátsky. Pan Klaus taky nebyl mnou volený, ale vždycky bych mu projevila úctu, nikdy bych na něj sprostě nepokřikovala a pokud by chtěl být ubytován v mém zařízení, byla by to pro mne pocta. Přestože ideově jsem na opačné straně. P. Klause si jako člověka vážím čím dál víc. Dobrou výchovu a inteligenci prostě nezapře a jeho projev je VŽDY kultivovaný. nedivím se, že se od současné ODS distancuje. Vyžírkové jsou ve všech stranách, ale agresivita, strašení lidí, to je projev představitelů ODS a TOP. Oni se vidí jako hrdinové, měli by se podívat na záznam svých projevů a pochopili by, proč je lidé z 50% nenávidí a smějí se jim. A že by p. Němcová měla být premierkou? Ty její žvás.y (jinak se to nedá nazvat)se nedají vydýchat, všeobecné řeči a pocit že je bojovnice za spravedlost, že se za sebe nestydí. Označuje se za dámu, ale to asi nezná význam slov, a jenom bílá halenka to nespraví. Je to chudinka.

abzk ( 11. srpna 2013 11:38 )

Právě z opilců se rekrutovala většina Zemanových voličů

abzk ( 11. srpna 2013 11:36 )

abzk ( 11. srpna 2013 11:36 )

Ta svatovavřinecká tůra není žádná povinná prezidentská akce. Buď to měl vzít jako ostatní, jako tůru nebo tam nelézt vůbec.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa