Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Kočí: Měla sex se slovenskými politiky?

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: hof, evakk - 
20. dubna 2011
05:00

Skandál poslankyně Kristýny Kočí (26), která na tajné nahrávce mluví o sexu jako o pí**ní, už získal mezinárodní rozměr. Slovenská média spekulují o poměru Kočí s šéfem slovenského Parlamentu Richardem Sulíkem (42, SaS) nebo poslancem Martinem Chrenem (27).

Kočí se na tajné nahrávce svěřila, že má poměr se šéfem poslanců ODS Petrem Tluchořem (42) a že u ní spal v hotelu. Podle zdrojů Blesku má blízko i k Sulíkovi. Ten je rozvedený, má ale přítelkyni. „To je vyloučené,“ reagoval včera Sulík, který se rád ukazuje v supermanském oblečku, pro server pluska.sk.

Podle informací serveru se Kočí stýkala i se slovenským poslancem Martinem Chrenem (SaS). „Nezlobte se, ale svoje soukromí nebudu komentovat,“ reagoval Chren. Že k sobě mají slovenská strana SaS a Věci veřejné blízko, není žádným tajemstvím.

„Byli jsme v Bugsy’s baru, kam jsem přišla s Lenkou Andrýsovou a Richardem Sulíkem na panáka,“ řekla nedávno Blesku Kočí. Představitelé SaS a VV se ale už předvolbami setkávali i v Bratislavě. Kočí už má několik dní vypnutý telefon.

divenka ( 21. dubna 2011 14:57 )

amen a dívají se pod kutnu jeden druhému navzájem....

divenka ( 21. dubna 2011 01:04 )

tak Kočí nám fušuje do nejstaršího řemesla.... tak to se nedivím, že má doma štěnici a možná taky filcky a třeba i nějakou tu blechu v kožichu ))) byla ta štěnice vůbec funkční???? A za obložením v ložnici, to se ještě v dnešní době dělá???? Normální bezpečnostní kamera pro hlídání vchodu do domu je tam maličká, že ji ukryjete tak, že ji nevidíte a nahrává pohyb i zvuk... nebo tzv. pšponážní pero a další a další arzenál špionážních pomůcek dnešní doby.... Měla by se vzdát svého mandátu a všech funkcí.

kacota ( 21. dubna 2011 00:30 )

Feši, strašný pracháč, mieri do vysokej politiky, za decko dáva byt a auto .... To sa oplatí viac ako naháňanie šteníc ... http://www.pluska.sk/soubiznis/spravy-klebety/nase-celebrity/boris-kollar-sieste-dieta.html

zelena.kometa ( 20. dubna 2011 17:53 )

Nic už u Kočí nepřekvapí...

sakra ( 20. dubna 2011 17:38 )

Kočí má zřejmě velký záběr.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa