Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tluchoř nechce pustit pích*jící Kočí z očí

Autor: Aleš Půček - 
20. dubna 2011
11:43

Z nahrávky poslankyně VV Kristýny Kočí vyplývá, že by jí pích*ní se šéfem poslaneckého klubu ODS Petrem Tluchořem nebylo vůbec proti mysli. A ani Petr Tluchoř se potěšení z blízkosti půvabné poslankyně s lidovým slovníkem nechce vzdát. V Poslanecké sněmovně zablokoval návrh na přesazení Kočí co nejdál od svých bývalých stranických kolegů z VV. Vzdálila by se tak i jemu.

Momentálně sedí Kočí a Tluchoř od sebe pouze ob jedno místo. A vzhledem k tomu, že mezi nimi sedí pouze poslanec Marek Šnajdr, který zrovna nevyniká obří postavou, oba dva poslanci, jejichž utajené schůzky vyvolaly četné spekulace o jejich mileneckém vztahu, na sebe velmi dobře vidí. Tluchoř zkrátka nechce pustit Kočí z očí.

Tluchoř se návrhu na přesazení rázně postavil

Poté, co Kristýna Kočí a Jaroslav Škárka vystoupili proti svému stranickému kolegovi Vítu Bártovi a následně byli vyloučeni hlasy drtivé většiny poslanců za VV ze strany, očekávalo se, že se změní i zasedací pořádek v poslanecké sněmovně. Tak se tomu stalo i v minulém období, kdy poslanci ČSSD odmítli sedět vedle svých "zrádných" kolegů Melčáka s Pohankou.

Předsedkyně poslaneckého klubu VV Karolína Peake také návrh na přesazení Kočí a Škárky, co nejdál od zbývajících poslanců navrhla. Jenže ouha. Návrh narazil. proti změnám v zasedacím pořádku se postavil předseda poslaneckého klubu ODS Petr Tluchoř. Ten o kterém Kočí na tajné nahrávce mluví jako o člověku, se kterým by ráda pícha*a. A který sedí v poslaneckých řadách hned ob jedno místo vedle Kočí.

Pobavená Peake, rozčilený Novotný

Podle Karolíny Peake se návrh na změnu v zasedacím pořádku nepodařilo prosadit ani na program schůzky. "Postavil se proti tomu Petr Tluchoř, který navrhl hlasovat o tomto bodu zvlášť.  Hlasoval proti a povedlo se mu získat hlasy i dalších poslanců ODS," uvedla Peake.  Tu zmínka o tom, zda za Tluchořovou snahou zabránit přesazení nestála Tluchořova touha nebýt vzdálen od roztoužené poslankyně Kočí upřimně pobavila.

Stopnutí návrhu naopak rozčílilo poslance VV Josefa Novotného. Ten sedí přímo vedle Jaroslava Škárky a před sebou se dívá na záda Kristýny Kočí. "Považuji to od Tluchoře za další nemravný pokus nás rozeštvat. Takové to jednání je od něho naprosto nepřípustné. Z jeho strany to byla poslední kapka a já nevím, jak bychom s tímto člověkem mohli nadále spolupracovat," uvedl Novotný, který si nedovede představit ani to, že bude nadále sedět vedle svých bývalých kolegů z Věcí veřejných.

Blízkost Kristýny Kočí poslanci Tluchořovi vyhovuje. Naopak poslanec Novotný je jí rozladěn Blízkost Kristýny Kočí poslanci Tluchořovi vyhovuje. Naopak poslanec Novotný je jí rozladěn | psp

husqarnowicz ( 21. dubna 2011 07:18 )

Normální chlap by se jí nedotkl ani v gumových rukavicích. Opravdu jen pro Tluchoře a další otrlé politiky.

husqarnowicz ( 21. dubna 2011 07:15 )

Třeba se dočkáme toho, jak ho uspokojuje přímo v parlamentní lavici. Nejdříve manuálně, pak i orálně, a možná je jejich cit tak ryzí, že ji dotyčný pán ohne již přes zmíněnou lavici a vykoná na ni svou (sexuální) potřebu. Zdá se vám to absurdní? Tak si vzpomeňte, co všechno je v našem Absurdistánu možné, a už vám to nebude připadat tak nereálné.

defakto ( 20. dubna 2011 17:40 )

navázat " kontakt " se štětkou Kočí !

sakra ( 20. dubna 2011 17:34 )

Prý "půvabná poslankyně" - to snad nemyslíte vážně. Pro Tluchoře dobrá, ale jinak? Fuj tajbl.

milivoj ( 20. dubna 2011 17:14 )

Kočí je politická prostitutka!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa