Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Krisoslav Kočbotka aneb vtipem proti krizi

Autor: jos - 
19. dubna 2011
15:33

FOTO: Když je národ český zahnán do kouta a neví, jak dál, upne se k humoru. Podívejte se, jak se s vládní krizí, korupcí, odposlechy a celou tou naší slavnou demokracií vypořádává obyčejný český člověk.

Sledujete právě probíhající vládní krizi? Štve vám, že politici místo práce pro Českou republiku raději pořizují tajné nahrávky, čachrují s obálkami a řeší cenu kabelek? A myslíte si, že proti marasmu a beznaději se dá bojovat jen humorem?

Tak nám pošlete své koláže, fotomontáže nebo videa na tip@blesk.cz, ty nejlepší rádi uveřejníme!

Myslíme si ale, že politická realita těchto dnů je mnohem bizarnější než nejdivočejší fantazie...

Toto video s Kristýnou Kočí napsal sám život:

Video  Kristýně Kočí přijde sexy Miroslav Kalousek  - TV Barrandov
Video se připravuje ...

gogo ( 23. dubna 2011 14:44 )

John je mrtev. Pro mne určitě.

gogo ( 23. dubna 2011 14:42 )

Svoboda není anarchie. A zde není svoboda, zde je anarchie. Zde se beztrestně páchají (vyvolenými) trestné činy, zde se již ani odsouzení nezavírají do vězení (5.000 jich pobíhá mezi námi !), zde se vysokoškolské diplomy prodávají jak brambory na tržišti, zde vládnou politici, kteří jeden týden něco rozhodnou a druhý týden to již neplatí, zde předseda vlády mění ministry málem snadněji než ponožky, zde prezident se trapně obohacuje tužkami. ... Svoboda je práce a střecha nad hlavou, svoboda je spravedlnost a bezpečí....

gogo ( 23. dubna 2011 14:34 )

Doufám, že další dvojice nám budou představeny... Třeba Kalousek-Langer .... Nečas-Klaus ..... John-Schwarzenberg.... Heger-Paroubek.... Tak co - vážení ftipálci ? Poslužte si ... nebo tvoříte jen na placenou objednávku od Ivánka Langrojc ?

hugu ( 19. dubna 2011 21:34 )

Oni moc vysvětlovat nebudou,zato budou ostatní nálepkovat,přídávat politickou příslušnost,opravovat chyby a vysvětlovat jak my blbci ničemu nerozumíme.

capitan_jorge ( 19. dubna 2011 21:28 )

Jsi asi příliš št'astný Jim a proto tomu nerozumíš. Pokud ovšem nejsi stoupencem jiných výtečných, vzorných a neúplatných politiků z ČSSD nebo KSČM nebo z ODS nebo dokonce z KDU-ČSL.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa