Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, déšť 21°C

Oběsil sportovce u Sazky a ozval se Blesk.cz!

Autor: INT, mivr, Kjos - 
4. dubna 2011
17:09

V noci na pondělí byly poblíž sídla Sazky pověšeny figuríny sportovců. Nad sebou měly nápis Hušák + Kořan = Hrobaři sportu. Jako autor se přihlásil anonym podepisující se jako Dobrý Duch Sazky, který se exkluzivně ozval Blesk.cz!

Prapodivná výstava má symbolizovat to, že kvůli problémům Sazky přijdou sportovci o peníze a hrozí jim existenční potíže. Vedení Sazky je pobouřeno a podává trestní oznámení.

Zatím se neví, kdo oběšené figury cyklisty, tenisty či plavce, kterých si ráno po cestě do práce všimli právě zaměstnanci Sazky, umístil. Autor se totiž médiím představil jako Dobrý Duch Sazky.

Hušák vypsal 200 tisíc odměnu za informace

Sazka a největší akcionář ČSTV už sepsaly společné prohlášení, ve kterém akci odsoudily. "Podobné činy jako dnešní vystavení oběšenců na mostu nedaleko sídla společnosti odsuzujeme a považujeme je za nechutné vyhrocování situace. Podáváme proto trestní oznámení na neznámého pachatele a věříme, že policie tento čin vyšetří," stojí v prohlášení.

Společnosti dále uvedly, že žádají policejní ochranu dvou jmenovaných – šéfa Sazky Aleše Hušáka a šéfa ČSTV Pavla Kořana. Hušák dokonce vypsal odměnu 200 tisíc korun ze svého konta tomu, kdo dodá informace, kdo figuríny na most pověsil. Oběšence nechala Sazka sundat svou dceřinou firmou Business Centre Service, která spravuje její budovu v pražských Vysočanech.

Během dne se k protestní akci přihlásil anonym nazývající se Dobrý Duch Sazky. Ten se také ozval Blesk.cz. Poslal dopis i exkluzivní fotky! Mimo jiné v dopise stálo: „Dnes v noci spáchal před sídlem Sazky symbolickou sebevraždu  český sport. Sportovci pochopili, že smrtící duo Aleš  Hušák - Pavel Kořan se ve spojení se skupinou Penta (Fortuna) postará o jejich konec.“

muchojka ( 4. dubna 2011 20:53 )

ZE HUSAK MA NA VSECHNO PRACHY BEZ PROBLEMU!!!!KDYBY RADEJI TECH 200 TISIC DAL NEKOMU,KOHO NEVYPLATIL!!!A MI MU JESTE BUDEME PLATIT OCHRANKU-TO SI Z NAS UZ OPRAVDU DELATE PR..DEL,ZE!!?

imperion ( 4. dubna 2011 19:39 )

Je ten národ ještě chvílku pokoušejte....! Tetokrát už nebudeme zvonit klíčema, ale železnejma tyčema. Ty se nebudeš stačit divit Hušáku, až ti nějakej sázející rozlouskne tu tvou nadutou lebku!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa