Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hušák tvrdí: Sazka běží výhry se vyplácejí! Jaká je realita?

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: SAN - 
24. března 2011
11:45

Šéf Sazky Aleš Hušák jako by včera spadl z Marsu: Oznámil, že Sazka jede dál, výhry se vyplácejí a on se rozhodně nechystá odejít z čela zadlužené společnosti. Má jen vztek na svého dlouholetého přítele Romana Ječmínka, který jako místopředseda představenstva podal na Sazku insolvenční návrh. Nebýt toho, tak je podle Hušáka všechno v pohodě. A jaká realita?

Hušák si dal čas do pátku, kdy se rozhodne, jestli také on podá insolvenční návrh na Sazku. Doufá ale, že přesvědčí soud, aby fi rmě umožnil přijmout úvěr ve výši 2,5 miliardy od společnosti Gladiolus. Pokud se mu to nepodaří, ocitne se Sazka v úpadku a podle Hušáka by bylo ohroženo až 20 tisíc pracovních míst.

„Sazka by v současné špatné situaci nebyla, nebýt nepochopitelného kroku Romana Ječmínka,“ sdělil Hušák. Ječmínka podezírá, že jednal v zájmu skupin, které se Sazku snaží ovládnout. „Když někoho znáte 15 let, jezdíte společně na dovolené, víte o sobě téměř vše, zasáhne vás, že se pak takový »přítel« postaví proti vám,“ postěžoval si Hušák pohnutým hlasem. Loterijní činnost podle něj běží dál, všechny výhry jsou vypláceny a odliv sázkařů není nijak výrazný.

Že ale všechno není tak růžové, potvrdil Blesku i mluvčí ministerstva: „Na základě zjištění kontroly plánujeme v nejbližších dnech započít se Sazkou správní řízení.“ Ústřední automotoklub ČR jako akcionář chce Sazku žalovat kvůli porušení povinností při správě cizího majetku.

 

joel ( 29. března 2011 12:28 )

Vetsi slataninu jsem nikdy necetl....

muchojka ( 25. března 2011 02:58 )

VSICHNI,LASKO ....JA TO VIM....ALE ONI NE....,PUJDEM PROTESTOVAT NA PUL CESTY,JO? TAKZE KDE,SLUNICKO.. ..REKNI...A PRIJDU.. .

doktorrka ( 24. března 2011 17:36 )

Není čeho se obávat. Sázejme všichni! Nebo se snad bojíte? BUBUBU Ještě si myslíte,že když mají všude v podnicích a jiných institucích statisícové mzdy,že to někam dotáhnem? Tam,kde to tak je můžem čekat to stejné co se Sazkou. Kdo si myslí,že statisícové mzdy jsou v pořádku by si měl jít vsadit. Já si vsadím kdo dostane a kdo ne

muchojka ( 24. března 2011 15:28 )

...JA MYSLELA,ZE JSI ZKOLABOVAL A VEZLI TE DO NEMOCNICE...A ONO TO BYLO NA PSYCHYNU... KOLIK TI JESTE CHYBI NAHRABAT,ABY SI DAL UZ POKOJ??!

janejaneja ( 24. března 2011 14:52 )

co se všechno musí stát, abyste táhl do ří*i ?????!!!!!????? S vámi to vše padá- neráčil jste si všimnout ???? Myslela jsem si, že jste čestnější a dokážete rozeznat realitu..Nedokážete- žijete si jen v tom svém- milionovém- světě. Pro mě jste už fakt gauner.

Zobrazit celou diskusi