Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hledáme nejstarší výherce sportky!

Autor: red, SAN - 
22. března 2011
11:38

Lidé se bojí sázet, a co víc, některé trafiky už své terminály postavily mimo provoz. Důvod? Blesku sdělily, že se bojí, že nebudou moci vyplácet výhry, někde to ani nedělají. Strach mají také z toho, že přijdou o kauce, které u Sazky jako provozovatelé mají. Sázíte pravidelně sportku a vyhráváte? Hledáme historické výherce ve sportce! Posílejte fotky.

Blesk udělal anketu trafikanty. Bojí se, že přijdou o peníze? A co vy, sázkaři? Budete sázet dál? Stalo se vám, že jste vyhráli, ale výhru vám nikdo neproplati? Ozvěte se Blesk.cz. Hledáme také nejstarší výherce populární sportky!

Uherské Hradiště

Na hlavní poště i v trafice v Uherském Hradišti zaznamenali pokles sázek až o 90 procent! „Zatímco dříve jsme za dopoledne přijali několik tisíc korun, dnes od rána je to jen tisícovka. Ode dneška jsou navíc pozastaveny veškeré platby od operátorů. Lidé si nemohou ani dobíjet kredit na mobil, Veolia nepřijímá hotovostní služby a podobně,“ řekla žena za pultem.

Vysočina

Zatímco v Jihlavě ještě někteří skalní sázkaři sporadicky podávají v trafikách po městě své sázkové tikety, v menších obcích na Vysočině už podniku Sazka téměř nikdo nevěří. „Strašlivý propad. Zájem o sázení se snížil zcela určitě o devadesát procent,“ odhaduje majitel trafiky v Brtnici na Jihlavsku Luboš Štěpán. Ten se už prý rozloučil s povinnou kaucí za propůjčený terminál Sazky v prodejně.

Ústí nad Labem

„Nemám sílu o tom ani mluvit. Zrušili mi dobíjení telefonů a to je pro mě poslední hřebíček do rakve. Také už nikdo nesází a vůbec se tomu nedivím. Do Sazky jsem volal, vypověděl smlouvu a chci vrátit kauci. Řekli mi, že to ze dne na den nemůžu a že porušuju smlouvu. Že ji porušili i oni, je asi moc netrápí. Je to banda podvodníků,“ rozčiloval se majitel večerky Jiří Arnautovský.

Praha

Většina trafik v Praze už terminály Sazky vypojila z elektřiny. „Sázky nepřijímáme, lidi už o ně ani nemají zájem. Tržby za minulý týden ale Sazce nepošleme. Ať si ten terminál klidně odvezou,“ řekl Blesku majitel trafiky v pražských Holešovicích. Se svým skeptickým přístupem rozhodně nebyl výjimkou. „Mám na Sazce kauci 88 tisíc, je mi z toho úplně zle. Odliv sázkařů je neskutečný, řekl bych tak 95 procent,“ postěžoval si i další z provozovatelů.

Sazka brala miliony... dnes se handrkuje o 69 Kč!

Jak je to v trafikách s vyplácením výher ze sportky, se redaktorka Blesku přesvědčila na vlastní kůži. Najít takovou, kde by byl vyplacen výherní tiket na »směšných « 69 korun, se ukázalo jako téměř nadlidský výkon. „Bohužel, žádné výhry už nevyplácíme, není z čeho,“ dozvěděli jsme se v několika pražských trafikách. Úspěch jsme slavili až ve sběrně Sazky v pražských Holešovicích. „Výhra je 69 korun? Tak to jo,“ potěšila nás na pátý pokus paní za přepážkou.

cocococo ( 23. března 2011 06:24 )

Bude jina Sazka s jinema sefama ,a na stejnech terminalech.Jinak to dopadnout nemuze.Akcionari si daji po tlame ,Husaka hodi psum a bude.Jen ten Plesk ,myslim tim redaktory tohodle blejiciho platku,ty budou furt vymejslet vo-loviny.Poslete fotky vyhercu Sportky! No to je idiocismus.Ve state ,ve kterym zabijou 88 letou babicku k vuli 10 Kc ,by chteli fotky.A jeste adresy a cisla kont vy vylizany sfetovany palice.

matyldamatylda ( 22. března 2011 17:47 )

...nooo, ani to není záruka regulérnosti... ...záruka by možná byla,jen kdybys tahal ty, pejsane

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa