Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Operátoři vypnuli dobíjení přes Sazku. Už jí nevěří!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ap - 
18. března 2011
15:05

Přes terminály Sazky si už nedobijete. Společnosti Telefónica O2 Czech Republic se dohodly na pozastavení dobíjení kreditu předplacených O2 karet přes terminály Sazka a to s účinností od pátečních 16 hodin. Informoval o tom v pátek mluvčí Telefóniky O2 Martin Žabka. Stejně se rozhodl i mobilní operátor Vodafone - od půlnoci z pátku na sobotu.

Operátoři se totiž obávají, že jim Sazka jejich služby nezaplatí. Sazka má navíc Vodafonu dlužit desítky milionů korun. Podle Vodafonu toto opatření nebude mít žádný vliv na počet míst, kde si zákazníci Vodafonu mohou kredit dobíjet.

Jak firma upozorňuje, ve všech místech, kde jsou terminály Sazky, mají nebo v nejbližších dnech budou mít zákazníci Vodafonu možnost koupit si dobíjecí kupon a kredit si okamžitě dobít.

Jediným mobilním operátorem, který dosud váhá s tím, zda ukončit dobíjení svých kreditů přes terminály Sazky je T-Mobile.

jabetynka ( 19. března 2011 09:48 )

rovnou na Pankrác !!!! A na doživotí. I s těmi jeho nakradenými miliony.. Nic jiného si tento parch..t nezaslouží!!! A jestli mě tady chce někdo napadnout, že závidím, tak nezávidím- jen konstatuji fakta a vím, o čem mluvím. Přečtěte si diskuse na iDnes-sport a budete v obraze.

diskutujici ( 18. března 2011 22:13 )

Muze mi nekdo laickym zpusobem vysvetlit, proc se normalne prijimaji sazky, kdyz uz se vi, ze nemaji na vyplaceni (respektive nad 5oo.ooo a to jeste mozna)..? Nejedna se uz tak nahodou o trestny cin podvodu..? Treba na http://www.sazka.cz/ nabizeji Superjackpot, dobijeni apod.

paja296 ( 18. března 2011 21:28 )

souhlasím ale na ovládnutí je nejlepší firma před krachem než na vrcholu.

paja296 ( 18. března 2011 15:58 )

doufám že si ušetřil na záchranou vestu.

gevi ( 18. března 2011 15:46 )

zastaví loterijní činnost, znamená to její konec. A ti, kteří chtějí ovládnout lukrativní společnost ostrouhají.

Zobrazit celou diskusi