Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Chlapec oběsil svého psa a smál se tomu

Tuto fotku umístil sedmnáctiletý hoch na internet...
Tuto fotku umístil sedmnáctiletý hoch na internet...  (Autor: TV Joj/facebook.com)
Autor: jos - 
24. května 2011
07:43

Slovenskem otřásá neuvěřitelně brutální případ. Sedmnáctiletý chlapec z vesnice Spišská Teplice u Popradu oběsil svého psa Alexe a fotku umístil na facebook. Podle televize Joj, která na případ upozornila jako první, se chlapec ještě smál. „Oběsil jsem svého psa, ha-ha," napsal pod šokující snímek.

Další jeho komentáře na facebooku pak hovoří o tom, že pes už to má za sebou. Chlapec také popsal, jak psa mučil a že "když to na něj zase přijde, bude pokračovat".

Otec chlapce celý incident nejprve popíral a syna zkoušel hájit: "My máme své psy rádi, jsou jako naše děti, já je nezabíjím, jen malá štěňata zabiju, když se rychle množí." Pak ale redaktoři TV Joj mluvili s chlapce, který se ke všemu přiznal a řekl: "No a co, vždyť je to jen pes, udělal jsem to ze srandy."

Smrt psa vyšetřuje popradská policie, která dostala oznámení kvůli týrání zvířat a propagaci násilí. Když policejní hlídka dorazila na místo, kde pes zemřel, našla další dva psy v zuboženém stavu.

zirafa ( 24. května 2011 20:12 )

anelam

zirafa ( 24. května 2011 20:11 )

zirafa ( 24. května 2011 20:10 )

udělal hovadinu??!! zavraždil psa, proboha!! zamysli se nad sebou TY, když tohle omlouváš pubertou!! ať si ten zm.rd klidně dělá nebezpečné kousky, ale sám se sebou, ať si třeba vyleze na transformátor a tam se usmaží, třeba tím zachrání někomu život!!

zirafa ( 24. května 2011 20:07 )

kacota ( 24. května 2011 16:59 )

prečo by všetci museli žiť v osade ? žijú (aj) úplne normálne, majú krajšie domy a v nich vybavenie, než ich bieli susedia ...Pod Tatrami sú celé romske dediny, úplne civilizovaní, bohatší aj gramotnejší, než niektorí čo píšu sem na Blesk ...len tá ich krv sa nezaprie...

Zobrazit celou diskusi