Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zabila bráškovi křečka, hrozí jí dva roky vězení

Ilustrační foto. Devatenáctiletá dívka brutálně zabila křečka. Byl to bráškův mazlík. Teď jí za to hrozí dva roky vězení.
Ilustrační foto. Devatenáctiletá dívka brutálně zabila křečka. Byl to bráškův mazlík. Teď jí za to hrozí dva roky vězení.  (Autor: Grada)
Autor: evak, INT - 
12. března 2011
20:09

Devatenáctiletá dívka z Brooklynu zabila ve vzteku křečka, kterého si její mladší bratr (9) choval jako mazlíčka. Nyní jí za neskonalou brutalitu hrozí dva roky vězení. Policie dívku zadržela v noci na středu.

Malé děti umějí být pěkně otravné. Ale rozhodně nikdy ne tak, aby jim za to člověk zmasakroval mazlíčka. Dívka v americkém Brooklynu měla ale jiný názor. Po hádce s devítiletým bráškou se náctiletá slečna vrhla na jeho křečka.

Nejdřív ho škrtila kolem malého krčku, poté ho rozmačkala. Ani to její sadistické pudy neuspokojilo. S už mrtvým křečkem hodila o zem a vykopala ho na ulici. Křečkovi byla provedena pitva, tak se zjistilo, že zemřel asi v půlce masakru.

Dívce teď hrozí dva roky vězení za týrání zvířat. Vzhledem k tomu, že u děsivého chování byla i tři další nezletilá dítka, hrozí jí trest i za ohrožení výchovy dětí.

jakub-moravec ( 14. března 2011 08:04 )

nbcz, správně, svobodu tam mají větší křečci než lidé, protože jsou to naší miláčci a potřebují naší péči, ale ty bys tam klidně mohl chcípnout hlady, je to tvoje volba co tam uděláš.

jakub-moravec ( 14. března 2011 07:57 )

pejsánková, ten blb nbcz má na mě vztek z jiné diskuze, je to Nula-Blbec.cz

jakub-moravec ( 13. března 2011 14:48 )

e.44

e.44 ( 13. března 2011 14:00 )

Omezenej a k pláči jseš jenom ty. Ta holka dala průchod svým sadistickým sklonům, aby krutým zabitím křečka ublížilůa druhé osobě. Je správné, že takové chování bylo hned podchyceno a potrestáno. Je dost dobře možné, že se tím zabránilo tomu, aby někdy v budoucnu svoje sadistické chování nezopakovala v mnohem závažnější podobě. Například utýráním jiného člověka, nebo dokonce dítěte, aby ublížila někomu komu na něm záleží. Takové sadistické chování by se nikde na světě nemělo tolerovat.

jakub-moravec ( 13. března 2011 08:46 )

Máš kliku monzo, za to sedět nepůjdeš, ale moc to nevykřikuj, aby to nevypadalo žes toto králíka týral. A víte lidi, že můžete jít v Americe na 2 roky do vězení, když budete chytat ryby na žížalu? Ano, je pravda a je tak správné, jestli křeček,pes,i žížala, není v tom rozdíl, ani ta žížalka nesmí být týrána! V Česku jsou všichni dobří lidé týrání od tunelářů,legálních zlodějů,korupce a státní mafie a nikdo za to není potrestán. To je věc,co? Tady je ten rozdíl mezi USA a ČR. V jedné zemi je svoboda a demokracie, v druhé bezpráví a celostátní zlodějna a s vedoucím nazvaného tunel-dědek.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání