Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Batole vypadlo ze 4. patra, chytila ho turistka

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: bali, mivrk - 
22. dubna 2011
20:01

Jako o strážném andělu by se dalo hovořit o ženě, která zachránila šestnáctiměsíční batole padající ze 4. patra hotelového pokoje na Floridě. Holčička prolezla ochranné zábradlí, chvíli na něm visela a poté spadla dolů. Naštěstí nedopadla na zem. Chytila ji britská turistka.

Malá Jah-Nea těsně unikla smrti. Šestnáctiměsíční holčička se ve středu večer kolem 23. hodiny protáhla pootevřenými dveřmi na balkón, prostrčila hlavu zábradlím a nešťastně sklouzla. Zůstala viset na balkóně, kde si jí všimla Helen Beard (44).

Rozběhla se pod dítě v naději na jeho záchranu a sledovala, jak Jah-Nea padá. Holčička se sice udeřila o zábradlí ve třetím patře, ale dole ji Helen chytila.

Dítě pak držela v náručí, dokud nepřijeli záchranáři. Mezitím vyběhla na balkón matka dívenky a uviděla Jah-Nea v náruči zachránkyně. „Děkovala jsem Bohu za záchranu mého dítěte a hlavně paní Beard, protože jí bůh poslal jako anděla z nebe,“ řekla matka zachráněné holčičky.

Jeden z pracovníků hotelu prozradil, že dívka neměla žádné zranění a dokonce byla po dopadu veselá. Pro jistotu ji převezli do blízké nemocnice.

siroky11 ( 22. dubna 2011 20:22 )

A KDE - ve kterém státu? Hlavně , že mu Bůh seslal anděla. Amatér by článek napsal lépe.

Zobrazit celou diskusi