Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Snoubenci zemřeli po srážce s liškou

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Zbyněk Schnapka)
Autor: mivr - 
29. ledna 2011
17:40

Obrovské neštěstí se stalo v sousedním Německu mladým snoubencům. Při cestě autem do Berlína jim přes cestu přeběhla liška, mladík (†22) se lekl, nezvládl řízení a naboural do protijedoucí dodávky. On i jeho partnerka (†21) byli na místě mrtví.

Ranem R. a jeho snoubenka Juliane S. byli zrovna na cestě do Berlína, když jim přes cestu přeběhlo zvíře. Ranem se ho lekl, chtěl se mu vyhnout, ale to se mu nepovedlo, nezvládl řízení a narazil do protijedoucí malé dodávky.

Po nárazu dívka vylétla ven a na místě zemřela. Její snaoubenec také skonal na místě něhody. Pár metrů od srážky policisté později našli mrtvou lišku. Právě ta asi způsobila tragickou smrt mladého páru.

Ranem R. a Juliane S. se seznámili ve škole a chodili spolu už čtyři roky. Byli stále zamilovaní a chtěli se brzy vzít. Juliane dokonce kvůli Ramenovi, který byl původem Libanonec, konvertovala k islámu. Jejich sen o svatbě už se jim bohužel nesplní.

fire_alarms ( 30. ledna 2011 12:55 )

Sorry, ale liska ma rozhodne VETSI hodnotu nez par islamistu!!

fire_alarms ( 30. ledna 2011 12:53 )

On se ji vyhybal, ta je nespis nastesti v pohode.

fire_alarms ( 30. ledna 2011 12:53 )

dobra zprava, alespon jich do budoucna bude o par mene.

587587 ( 30. ledna 2011 12:01 )

liška.

trip ( 30. ledna 2011 11:58 )

nemila a vseznala a nejchytrejsi a nejbystrejsi a nejreakcnejsi noro, pokud mu tam to zvire vlitlo necekane - to jakoze nemel treba prehled o vsech prikopech, dirach, norach, stromech, stinech..... a ani nevime, v jake denni dobe se toto udalo... - tak docela chapu, ze se lekl a cukl s tim cajkem jeste driv, nez si uvedomil, ze je to lïska. docela by me zajimalo, co osud chysta pro tebe. asi to bude velika legrace za vsechny tvoje kecy a - predpokladam - i skutky...

Zobrazit celou diskusi